Ossobuco עם שעועית בסגנון טוסקני ו Ragout שומר
Ossobuco עם שעועית בסגנון טוסקני ו Ragout שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 106 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 912 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבעולים מרווה, בצל, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: הקייל הטוסקני של אמריל לגאס וראגו שעועית לבנה, שעועית לבנה טוסקנית ונזיד שומר עם תפוז ורוזמרין, ו Tuscan ירקות Ragoût.
הוראות
יש לשטוף את שוק העגל ולטפוח יבש.
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל, ומניחים בשכבה אחת במחבת קלייה 12 על 17 אינץ'.
אופים, חשוף, בתנור רגיל או הסעה 450 עד שאנקים מתחילים חום, על 15 דקות.
בינתיים, לשטוף ולנקז שומר. לקצץ את הגבעולים; קוצצים מספיק עלים ירוקים נוצתיים לעשות 1 כף (מילואים עבור גרמולטה, הבא) ולהשליך את הירוקים הנותרים וגבעולים. לקצץ ולהשליך שורש קצה וכל אזורים חבולים מראש שומר.
ראש חתך לאורכו לרבעים, ואז לחתוך דק לרוחב. בקערה, מערבבים שומר, בצל, גזר, סלרי ושום עם שמן זית למעיל.
עם מלקחיים, פנה שאנקס. להפיץ ירקות סביב שאנקס במחבת.
אופים עד שנקס משחימים היטב וירקות מתחילים חום, כ 15 דקות יותר.
מוסיפים מרק, יין, רסק עגבניות ומרווה למחבת; מערבבים היטב כדי לערבב ולקרצף חתיכות משוחות בחינם. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד שהבשר רך מאוד כאשר פירסינג, 1 1/2 עד 2 שעות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
לחשוף מחבת ומערבבים בעדינות שעועית לרוטב סביב שאנקס.
אופים, חשוף, עד תערובת שעועית הוא מבעבע מעט מעובה, 20 עד 30 דקות יותר.
כף חלקים שווים של ossobuco ו ragout לתוך ארבע קערות רחבות, רדודות, הסדרת חתיכות עגל על גבי תערובת שעועית.
מפזרים באותה מידה עם גרמולטה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
גרמולטה. בקערה קטנה, מערבבים 1 כף פטרוזיליה טחון, 1 כף שומר טחון ירוק (ראה Ossobuco, לפני), 1 כפית קליפת לימון מגוררת, ו 1 שום שן, קלופים טחון.