קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

Oyster ו Caramelized בצל מחבת צלוי עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוחים ירוק

Oyster ו Caramelized בצל מחבת צלוי עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוחים ירוק
צדפה וקרמל בצל מחבת צלוי עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוח ירוק עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 652 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לך חמאה, escarole, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Oyster ו Caramelized בצל מחבת צלוי עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוחים ירוק, סלט ירוק חורף עם ויניגרט תפוח ירוק, ו סלט ירוק חורף עם ויניגרט דבש תפוחים.

הוראות

1
מחממים שמן זית וחמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל והסוכר ומבשלים עד שהבצל חום זהוב ומקורמל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד הבצלים מתבשלים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני מלא במים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה רק מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את מרק הצדפה לבצל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הצדפות ותפוחי האדמה ומבשלים רק עד שהצדפות מבושלות, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מקציפים בקרם פרש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהחום ומערבבים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוחים ירוק.
מרכיבים שתצטרך
11
מערבבים ירקות, סלרי, תפוחים וגבינה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
12
להקציף יחד הן vinegars ואת שאלוט. לאט לאט לטאטא בשמן, ומתבלים עם מלח ופלפל. לזרוק את מרכיבי סלט עם כמה ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2עולש בלגי, משאיר מופרדעולש בלגי, משאיר מופרד1בצל צהוב בינוני, קצוץמרק צדפותמרק צדפות22 כפות חמאה מומסתגבעולי סלרי, לחתוך באלכסון לפרוסות דקותגבעולי סלרי, לחתוך באלכסון לפרוסות דקות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם פרשקרם פרש1ראש קטןescarole, קרוע לחתיכות בגודל ביסescarole, קרוע לחתיכות בגודל ביס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טרגון טרי קצוץ דקטרגון טרי קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1תפוח סבתא סמית, חצוי חצוי פרוס דקתפוח סבתא סמית, חצוי חצוי פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר3בצל ספרדי, פרוס דקבצל ספרדי, פרוס דק20צדפות, shuckedצדפות, shucked4שרימפס וורידיםפרמזן מגולח Reggiano, לקישוטפרמזן מגולח Reggiano, לקישוט4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1שאלוט, חתוך דקשאלוט, חתוך דק12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין לבןחומץ יין לבן2Yukon זהב תפוחי אדמה, עור על, לחתוך לקוביות 1/2 אינץYukon זהב תפוחי אדמה, עור על, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ