Pan Dulce
פאן דולצ'ה היא אולי רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. . אם יש לך שמרים, אבקת קקאו, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 16%. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), פאן באניה, ו פאן הגרטי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, לשלב 6 כפות חמאה או מרגרינה וחלב כוס 1; חום עד 110 מעלות.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב שמרים, מלח, 1/3 כוס סוכר, ו 2 כוסות של הקמח.
יוצקים תערובת חלב מחומם. מקצב, גירוד לעתים קרובות, עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית במשך 2 דקות. להתמזג 2 ביצים שלמות 1 כוס קמח; לנצח על גבוה במשך 2 דקות. עם כפית, להכות מספיק מהקמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה.
ללוש על לוח מקומח עד חלקה, על 5 דקות.
מניחים בקערה משומנת, להפוך לשומן העליון, לכסות, ולתת לעלות עד הוכפל.
בעוד הבצק עולה לעשות streusel. מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר 2/3 כוס קמח.
מערבבים ב 3 1/2 כפות חמאה קרה או מרגרינה.
מערבבים כדי לקבל פירורים עדינים. להתמזג 2 חלמונים עם מזלג. עבור streusel שוקולד, לערבב 2 כפות אבקת קקאו עם קמח.
אגרוף בצק למטה, להפוך על לוח מקומח. מחלקים ל -14 חתיכות. לעצב כל אחד לכדור. צורה 7 לקונכיות. לסחוט 1/4 כוס streusel לתוך כדור המשרד, ולחץ על החלק העליון של כל סיבוב. ניקוד עם קווים מקבילים מעוקלים מעט דומה פגז צדפה.
מגלגלים את הבצק שנותר לתוך 4 על ידי 8 אליפסות אינץ'. למעלה כל אחד עם 3 כפות streusel. כדי להפוך את הקרניים, לגלגל סגלגל מקצה קצר; להפסיק חצי הדרך, לקפל בצדדים, ולסיים מתגלגל. תלתל מסתיים בצורת סהר.
מניחים לחמניות על 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה משומנת. לכסות בקלילות, ולאפשר לעלות עד הוכפל, כ 45 דקות. בקערה קטנה, להכות יחד 1 ביצה 2 כפות חלב.
מברישים לחמניות עם תערובת ביצים.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) עד השחמה קלה, על 15 עד 17 דקות.