קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

Panettone

Panettone
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו Panettone, Panettone, ו Panettone (מתכונים דומים).

הוראות

1
ומבשלים צימוקים Marsala בסיר קטן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולתת לעמוד עד מקורר לטמפרטורת החדר.
3
בינתיים, מערבבים יחד חלב חם 2 כפיות סוכר בקערה של מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
להוסיף 1/4 כוס קמח לנצח במהירות בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
מוסיפים ביצים שלמות, חלמון, גרידה, מיץ לימון, מלח, הנותרים 2/3 כוס סוכר לנצח עד incorporated. להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן לערבב הנותרים 3 כוסות קמח, 1/2 כוס בכל פעם. הגבירו את המהירות לגובה בינוני, ולאחר מכן הכו בהדרגה בחמאה, כמה חתיכות בכל פעם, והמשיכו להכות עד שהבצק מבריק ויוצר גדילים ממשוט לקערה, 4 עד 6 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מסננים צימוקים, השלכת מרסלה, ולאחר מכן להוסיף בצק יחד עם אתרוג מסוכרים ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
אתרוג מסוכראתרוג מסוכר
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
לגרד בצק לקערה משומנת קלות לכסות קערה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תן לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שיכפיל את עצמו בתפזורת, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
בעוד הבצק עולה, בנדיבות חמאה פחיות קפה בשורה התחתונה ואת הצד של כל אחד עם קלף (השתמש עגול לתחתית מלבן בצד).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
אגרוף למטה בצק בידיים מקומטות קלות להתברר על משטח מקומח קלות. חצי בצק וסקופ 1 חצי לתוך כל פחית, לחיצה בעדינות כדי לגרש כל בועות אוויר. כיסוי רופף פחיות עם גלישת פלסטיק בחמאה קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
תנו לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהבצק מגיע לראש פחיות, 2 עד 3 שעות. (לחלופין, תן לבצק לעלות במקרר 8 עד 12 שעות; להביא לטמפרטורת החדר, 3 עד 4 שעות, לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מקציפים יחד חלמון ומים ומברישים קלות את החלק העליון של הבצק עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
אופים עד צמרות הן חום זהוב עמוק וישבנים קול חלול כאשר טפח (להסיר פחיות הראשון), 35 עד 40 דקות. (תחתית חבטה יציבה של פחיות הפוכות כדי להסיר.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
העבר כיכרות לכרית וזרוק קלף. מגניב לטמפרטורת החדר.
1
Panettone שומר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאחר מכן לסכל, קפוא 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ