Panettone
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו Panettone, Panettone, ו Panettone (מתכונים דומים).
הוראות
ומבשלים צימוקים Marsala בסיר קטן 2 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד עד מקורר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, מערבבים יחד חלב חם 2 כפיות סוכר בקערה של מיקסר.
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם שמרים לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
להוסיף 1/4 כוס קמח לנצח במהירות בינונית עד בשילוב.
מוסיפים ביצים שלמות, חלמון, גרידה, מיץ לימון, מלח, הנותרים 2/3 כוס סוכר לנצח עד incorporated. להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן לערבב הנותרים 3 כוסות קמח, 1/2 כוס בכל פעם. הגבירו את המהירות לגובה בינוני, ולאחר מכן הכו בהדרגה בחמאה, כמה חתיכות בכל פעם, והמשיכו להכות עד שהבצק מבריק ויוצר גדילים ממשוט לקערה, 4 עד 6 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
מסננים צימוקים, השלכת מרסלה, ולאחר מכן להוסיף בצק יחד עם אתרוג מסוכרים ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated.
לגרד בצק לקערה משומנת קלות לכסות קערה עם ניילון נצמד.
תן לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שיכפיל את עצמו בתפזורת, 2 עד 3 שעות.
בעוד הבצק עולה, בנדיבות חמאה פחיות קפה בשורה התחתונה ואת הצד של כל אחד עם קלף (השתמש עגול לתחתית מלבן בצד).
אגרוף למטה בצק בידיים מקומטות קלות להתברר על משטח מקומח קלות. חצי בצק וסקופ 1 חצי לתוך כל פחית, לחיצה בעדינות כדי לגרש כל בועות אוויר. כיסוי רופף פחיות עם גלישת פלסטיק בחמאה קלות.
תנו לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהבצק מגיע לראש פחיות, 2 עד 3 שעות. (לחלופין, תן לבצק לעלות במקרר 8 עד 12 שעות; להביא לטמפרטורת החדר, 3 עד 4 שעות, לפני האפייה.)
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
מקציפים יחד חלמון ומים ומברישים קלות את החלק העליון של הבצק עם ביצה לשטוף.
אופים עד צמרות הן חום זהוב עמוק וישבנים קול חלול כאשר טפח (להסיר פחיות הראשון), 35 עד 40 דקות. (תחתית חבטה יציבה של פחיות הפוכות כדי להסיר.)
העבר כיכרות לכרית וזרוק קלף. מגניב לטמפרטורת החדר.
Panettone שומר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאחר מכן לסכל, קפוא 3 שבועות.