Panzarotti קצת ממולאים - -
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Paunches קטן ממולאים--Panzarotti. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 3077 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 257 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח תירס, פלפל, מוצרלה מחלב באפלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Puttanesca Panzarotti, פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, ו טבח טוב ממולא המבורגר אתגר: תירס מונטריי ג'ק ממולא שרימפס המבורגרים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים החמים והסוכר בקערה קטנה, מוסיפים את השמרים ומאפשרים לרכך במשך 15 דקות, עד שהוא מומס והוא קצף. בקערה קטנה נפרדת, לשלב 2/3 כוס שמן זית, 1 כף מלח וחלב. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח ואת קמח התירס ומוסיפים את תערובת השמרים ואת תערובת שמן הזית, מערבבים כמה פעמים עם כף עץ כדי ליצור תערובת מחוספסת. להפוך את התערובת על לוח מקומח קלות ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד שהוא חלק וגמיש. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד. מניחים בצד במקום חם לעלות במשך 35 עד 40 דקות, עד שהוא הוכפל בתפזורת. מחלקים את הבצק ל 2 מנות שוות, עם מערוך מתובל היטב, מגלגלים במהירות את החצי הראשון החוצה לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 5 אינץ', לחתוך סיבובים מהבצק ולמקם על מגש הסדינים. אתה יכול לשלב את השאריות מחדש לגלגל את הבצק פעם אחת. חזור על התהליך עם החצי השני של הבצק, עד שכל משמש למעלה. זה צריך להניב 10 דיסקים. מכסים את הדיסקים בקלילות עם קלף או מטלית נקייה ומאפשרים לנוח במשך 10 דקות.
מחלקים את המוצרלה לתוך 10 חלקים שווים ומניחים חלק על 1 מחצית מכל דיסק, בסגנון חצי ירח.
מוסיפים פקורינו, פרושוטו ועגבניות לכל תל של מוצרלה. מתבלים בפלפל ומקפלים את הדיסקים לחצי כדי ליצור חצי-ירחים. לחץ על הקצוות עם האצבע שלך כדי לאטום אותם היטב. מכסים שוב עם קלף או מטלית נקייה.
מחממים התנור ל 150 מעלות F.
בסיר גדול וכבד שיחזיק נוזל בעומק של לפחות 5 אינץ', מחממים את שמן הזית עד כמעט עישון.
מוסיפים 3 או 4 מהמאפים בכל פעם ומבשלים עד להשחמה, הופכים בעדינות עם מלקחיים או כף עץ כדי להבטיח אפילו בראונינג משני הצדדים. כמו בישול panzarotti לסיים, להסיר אותם למגש מרופד מגבות נייר, ולהחזיק אותם בתנור עד מוכן לשרת.