קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות65
מגזין

Panzarotti קצת ממולאים - -

Panzarotti קצת ממולאים - -
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Paunches קטן ממולאים--Panzarotti. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 3077 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 257 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח תירס, פלפל, מוצרלה מחלב באפלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Puttanesca Panzarotti, פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, ו טבח טוב ממולא המבורגר אתגר: תירס מונטריי ג'ק ממולא שרימפס המבורגרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים החמים והסוכר בקערה קטנה, מוסיפים את השמרים ומאפשרים לרכך במשך 15 דקות, עד שהוא מומס והוא קצף. בקערה קטנה נפרדת, לשלב 2/3 כוס שמן זית, 1 כף מלח וחלב. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח ואת קמח התירס ומוסיפים את תערובת השמרים ואת תערובת שמן הזית, מערבבים כמה פעמים עם כף עץ כדי ליצור תערובת מחוספסת. להפוך את התערובת על לוח מקומח קלות ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד שהוא חלק וגמיש. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד. מניחים בצד במקום חם לעלות במשך 35 עד 40 דקות, עד שהוא הוכפל בתפזורת. מחלקים את הבצק ל 2 מנות שוות, עם מערוך מתובל היטב, מגלגלים במהירות את החצי הראשון החוצה לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 5 אינץ', לחתוך סיבובים מהבצק ולמקם על מגש הסדינים. אתה יכול לשלב את השאריות מחדש לגלגל את הבצק פעם אחת. חזור על התהליך עם החצי השני של הבצק, עד שכל משמש למעלה. זה צריך להניב 10 דיסקים. מכסים את הדיסקים בקלילות עם קלף או מטלית נקייה ומאפשרים לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחלקים את המוצרלה לתוך 10 חלקים שווים ומניחים חלק על 1 מחצית מכל דיסק, בסגנון חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3
מוסיפים פקורינו, פרושוטו ועגבניות לכל תל של מוצרלה. מתבלים בפלפל ומקפלים את הדיסקים לחצי כדי ליצור חצי-ירחים. לחץ על הקצוות עם האצבע שלך כדי לאטום אותם היטב. מכסים שוב עם קלף או מטלית נקייה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרושוטופרושוטו
פקורינופקורינו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מחממים התנור ל 150 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בסיר גדול וכבד שיחזיק נוזל בעומק של לפחות 5 אינץ', מחממים את שמן הזית עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מוסיפים 3 או 4 מהמאפים בכל פעם ומבשלים עד להשחמה, הופכים בעדינות עם מלקחיים או כף עץ כדי להבטיח אפילו בראונינג משני הצדדים. כמו בישול panzarotti לסיים, להסיר אותם למגש מרופד מגבות נייר, ולהחזיק אותם בתנור עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק