Peeps בטיגון עמוק
אם יש לכם קוקוס, שמן צמחי, קרקרים לתוך פירורים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סקווש מטוגן בשמן עמוק, עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק, ו פיצה מטוגנת בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
טובלים פיפ בחלבונים, ואז מתגלגלים בפירורים. טובלים שוב בחלבון ביצה ומתגלגלים בפירורים לציפוי שני. טובלים בחלבון ביצה בפעם השלישית ומתגלגלים בקוקוס קרוע. שים קוקוס על הלחם. תוודאו שהציצן מצופה היטב, כך שהוא יסיים עם שריון בלתי חדיר של קרקר-פגז.
מחממים שמן ל 177° ומטגנים מציץ אחד בכל פעם, מגלגלים אותו פעם צד אחד יש השחמה. מטגנים עד ציוץ הוא חום זהוב או מתחיל לדלוף, כ -30 שניות.
מקום מציץ סיים על צלחת נייר מצופה מגבת. אפשר להתקרר קצת לפני האוכל, אבל לאכול אותו בעוד הקרביים עדיין מותכים.