קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות49
מגזין

Pesce Lupo Al Forno (בס ים אפוי עם מרווה)

Pesce Lupo Al Forno (בס ים אפוי עם מרווה)
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? Pesce Lupo Al Forno (בס ים אפוי עם מרווה) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1095 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לך חמאה, מלח ופלפל, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו Pesce Lupo Al Forno (בס ים אפוי עם מרווה), Pesce al forno con patate (בתנור קלוי דג שלם עם תפוחי אדמה), ו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור מחממים (425F, 220C). בתנור מתאים הוכיח צלחת להמיס 1 חמאת כף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הלימון לפרוסות.בס ים נקי ומפזרים קצת מלח לתוך החלל וגם 1 מרווה sprig.מעיל זנב הסנפיר לחלוטין עם מלח. זה נראה יפה וימנע את זנב הסנפיר מלהישרף בזמן האפייה.הפעל את הדגים בתערובת שמן חמאה-זית משני הצדדים ולשים דגים לתוך המנה. מעט מלח ופלפל בצד העליון.שים דגים בתנור במשך 10 דקות.תוציא דג מהתנור ותהפוך אותו. מסדרים את ארבעת ענפי מרווה הנותרים סביב ומתחת לדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
SeabassSeabass
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים את פרוסות הלימון, אבל לשים אותם יותר על גבול המנה.עכשיו לכסות את הצד העליון עם פירורי הלחם ולחץ אותם מעט על הדגים, כך שהם מקל טוב יותר.מסדרים את כף החמאה הנותרת על פירורי הלחם ומכניסים את הדגים שוב לתנור לעוד 10 דקות או עד שהדגים נעשים.דגים נעשה, כאשר סנפיר הגב ניתן להסיר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מגישים חם מאוד עם החמאה עדיין רוחשת.שימו לב לפירורי לחם: אני עושה אותם בעצמי, כי עבור המנה הזאת הם צריכים להיות גס. קח לחם לבן מיובש לחתוך אותו לפרוסות דקות מאוד. ואז לשבור אותו לפירורי לחם גדולים יותר.שים לב לתנור הוכיח צלחת: אני משתמש בתנור הוכיח מגש עבור מתכון זה. כדי שאוכל להגיש את זה ישר מהתנור. מחבת שהוכחה לתנור מעניקה לו נוף כפרי יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לחם לבןלחם לבן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.