והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שוקולד בייקר, חמאה, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו PHILADELPHIA® 3-Stepâ® עוגת גבינה שוקולד לבן, PHILADELPHIA® 3-Stepâ® עוגת גבינה בשכבת תות, ו PHILADELPHIA® 3-Stepâ® עוגת גבינה בשכבת תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
Preheat oven to 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Mix crushed cookies and butter; press firmly onto bottom of 9-inch springform pan.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
Bake 10 minutes.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
Beat cream cheese in large bowl with electric mixer on medium speed until creamy.
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
7
Pour over crust. Drop small spoonfuls of preserves over batter; swirl with knife several times for marble effect.
מרכיבים שתצטרך
משמר
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
Bake 50 to 55 minutes or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך