Plokkfiskur מאיסלנד
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? Plokkfiskur מאיסלנד יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1481 קלוריות, 121 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Plokkfiskur מאיסלנד, דגים אפויים מאיסלנד, ו לא כל כך רוטב טבילה אוניברסלי (איסלנד).
הוראות
עור, עצם & לשבור את הדגים לתוך פתיתים.בערך קוצצים תפוחי אדמה ובצל דק קוצצים.לאט לאט מחממים חלב בסיר כמעט לרתיחה point.In a med כדי lrg בגודל לא מקל סיר (בעוד החלב הוא חימום), להמס חמאה & בצל לטגן על med-חום עד רך. אל תאפשר לו חום.
מפזרים קמח על בצל, מערבבים היטב ומבשלים 1-2 דקות. בהדרגה להוסיף חלב מחומם, ערבוב ברציפות. מבשלים במשך 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף דג מתפורר & מערבבים בזריזות כדי לשבור את פתיתי דגים לחלוטין. Season liberally w / salt & pepper.
מוסיפים תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות. מבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך.כפית לתוך 4 קערות & מפזרים ea המגישה עם 1/2 כפות עירית.
מגישים לחם שיפון חם / לחם שיפון כהה & חמאה.עדכון: הכנתי את המתכון הזה עכשיו & זה למעשה מגיע יחד מהר יותר מאשר הזמן שצוין, esp w / הדגים & תפוחי אדמה מבושל היטב קדימה & רק מחומם ברוטב שמנת. Pls לקחת * עונה בנדיבות * ללב. השתמשתי מקורמיק לימון פלפל & תיבול מלח בנדיבות בהכנה, הוספנו יותר ליד השולחן & זה היה מושלם w / זה!