קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

Polpette di Vitello, Tonnato Style

Polpette di Vitello, Tonnato Style
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Polpette di Vitello, סגנון Tonnato יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חומץ יין, באמת אנשובי שמן, מרווה גן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: בורגר Vitello Tonnato, צלי עגל קר-Vitello Tonnato מתוך סיר הלחץ שלך|, ו פיקטו די ויטלו.

הוראות

1
התחל על ידי ביצוע רוטב tonnato, זה יעשה את הדברים קלים יותר אם אתה עושה את זה קודם. בקערה של מעבד מזון קטן להוסיף שתי ביצים - - הזמנת שתי ביצים עבור פולפט, ולהתחיל לעבד כאילו אתה עושה מיונז (למעשה אתה) על ידי בהדרגה לטפטף עד חצי או יותר של שמן זית עם המנוע פועל. כאשר המיונז שלה לעצור ולהוסיף את הטונה ואת אנשובי ופשוט התזה קטנה של חומץ. Pulse זה עד חלק וקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אנשוביאנשובי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים את הרוטב דרך מסננת גסה כגון טאמיס. מניחים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
עבור כדורי בשר; לקרוע את הלחם ומפזרים מים קרים וחומץ לבן רק כדי לרכך אותו.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
קוצצים את המרווה דק למדי. יש כלים לכך; או סכין חדה מאוד או אפילו טוב יותר mezzaluna.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
לרכך את השאלוט
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
בשר טחוןבשר טחון
6
בקערה גדולה, אחד שבו אתה יכול להתאים את שתי הידיים שלך, לשלב את הבשר, הביצים, שאלוט ואת המרווה. לסחוט כמה שיותר נוזלים מן הלחם ולעבוד את זה לתוך תערובת הבשר עם הידיים שפשוף. מלח ים כאן יהיה טוב. גם פלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(קיבלר)(קיבלר)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
קבל סיר של מים רותחים, להוסיף מלח ולהפחית לרתיחה. בינתיים (בינתיים חשש), ליצור תערובת עגל לתוך קציצות קטנות, קטנות מאוד. כמו הגודל של כדור פינג פונג.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים רק טיפת חומץ למים הבוערים. עבודה רק אחד או שניים בכל פעם בהתחלה להוסיף כדורי הבשר שלך לנוזל הציד הלא חוקי. שמור על החום ב מבשלים יציב. לאחר כ -15 דקות כפית אחת החוצה ולבדוק עבור doneness. הם חייבים להיות מבושלים כל הדרך. כאשר הם נעשים לגרוף החוצה על מחבת סדין לנוח לרגע או משהו כזה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
עכשיו הצלפים. רכשת צלפים ממש מעולים, נכון? אוקיי, גם לאפשר אלה כדי לספוג במים קרים. כאשר אתה מקבל מוכן צלחת דברים, בזהירות לנקז את המים באמצעות הידיים או מסננת. הצלפים נמצאים שם כדי לסיים את הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
עכשיו, על כל צלחת מתאבן מצקת קצת רוטב, לפזר כמה צלפים ולהוסיף כדורי הבשר הצונן שלך. E וואלה!
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת