קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Pommes de Terre Lorette

Pommes de Terre Lorette
Pommes de Terre Lorette הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2222 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 243 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח כשר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: Pommes De Terre Avec Udon, Foie De Veau En Persillade Avec Pommes De Terre (calf ' S Liver W, ו Tarte aux Pommes.

הוראות

1
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע.לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים בסיר בינוני, מכסים במים קרים על ידי 1 אינץ', מתבלים בכבדות עם מלח, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי האדמה יכול בקלות להיות פירסינג עם סכין, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מסננים את תפוחי האדמה במסננת, מעבירים לתבנית אפייה, ומתפשטים לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
אופים עד פני השטח של תפוחי אדמה יבש למגע, כ 5 דקות. בינתיים, לשטוף ולייבש את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה בינונית ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה מאוד. (לחלופין, להפעיל את תפוחי האדמה דרך ricer או טחנת מזון.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים חלב, מים, חמאה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בסיר הנקי על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והתערובת הגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את המחבת מן החום, להוסיף את הקמח, ומערבבים עם כף עץ עד הקמח משולב לחלוטין ואת התערובת יוצרת בצק מחוספס, שאגי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את המחבת בחזרה על חום בינוני-נמוך וממשיכים ומערבבים עד שהתערובת יוצרת כדור חלק, מתרחק מצדי המחבת, וסרט דק יוצר בתחתית המחבת, כ 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר את התערובת לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת מגניב במשך 5 דקות.עם המיקסר במהירות בינונית-נמוכה, מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשרים לכל אחד לשלב לחלוטין ומכות עד התערובת חלקה לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך להכות עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, על 4 עד 5 דקות בסך הכל, גירוד את המשוט ואת הקערה לפי הצורך. לגרד את הצדדים של הקערה ולהשאיר את תערובת choux במערבל דוכן bowl.To מטגנים את תפוחי האדמה: לשמור על התנור ב 121° ואת המתלה באמצע. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא רושם 177° על מדחום עמוק / ממתק.בינתיים, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה לתערובת choux ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד פשוט חלקה בשילוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
להעביר חלק מהתערובת לשקית צנרת גדולה מצויד כוכב 3/4 אינץ ' או קצה צנרת עגול; להפריש.כאשר השמן מוכן, צינור 8 (2 אינץ') אורכים של התערובת לתוך השמן, באמצעות סכין או מספריים מטבח לחתוך כל אורך של בצק בסוף קצה הצנרת. פריי, הופך פעם אחת, עד חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות בסך הכל. באמצעות כפית מחוררת או skimmer עכביש, להעביר את pommes de terre lorette על המדף על תבנית האפייה, מתבלים עם מלח, ומניחים בתנור כדי להתחמם. המשך לטגן את התערובת, וודא שהשמן חוזר ל-350 ° F בין קבוצות ומילוי שקית הצנרת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
SkimmerSkimmer
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מגישים באופן מיידי.