Pommes de Terre Lorette
Pommes de Terre Lorette הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2222 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 243 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח כשר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: Pommes De Terre Avec Udon, Foie De Veau En Persillade Avec Pommes De Terre (calf ' S Liver W, ו Tarte aux Pommes.
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע.לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים בסיר בינוני, מכסים במים קרים על ידי 1 אינץ', מתבלים בכבדות עם מלח, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי האדמה יכול בקלות להיות פירסינג עם סכין, על 12 עד 15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת, מעבירים לתבנית אפייה, ומתפשטים לשכבה אחת.
אופים עד פני השטח של תפוחי אדמה יבש למגע, כ 5 דקות. בינתיים, לשטוף ולייבש את הסיר.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה בינונית ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה מאוד. (לחלופין, להפעיל את תפוחי האדמה דרך ricer או טחנת מזון.)
מחממים חלב, מים, חמאה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בסיר הנקי על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה והתערובת הגיעה לרתיחה.
הסר את המחבת מן החום, להוסיף את הקמח, ומערבבים עם כף עץ עד הקמח משולב לחלוטין ואת התערובת יוצרת בצק מחוספס, שאגי, על 30 שניות.
מניחים את המחבת בחזרה על חום בינוני-נמוך וממשיכים ומערבבים עד שהתערובת יוצרת כדור חלק, מתרחק מצדי המחבת, וסרט דק יוצר בתחתית המחבת, כ 2 דקות.
להעביר את התערובת לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ולתת מגניב במשך 5 דקות.עם המיקסר במהירות בינונית-נמוכה, מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשרים לכל אחד לשלב לחלוטין ומכות עד התערובת חלקה לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך להכות עד התערובת חלקה, דביק, מבריק, על 4 עד 5 דקות בסך הכל, גירוד את המשוט ואת הקערה לפי הצורך. לגרד את הצדדים של הקערה ולהשאיר את תערובת choux במערבל דוכן bowl.To מטגנים את תפוחי האדמה: לשמור על התנור ב 121° ואת המתלה באמצע. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא רושם 177° על מדחום עמוק / ממתק.בינתיים, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה לתערובת choux ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד פשוט חלקה בשילוב, על 1 דקה.
להעביר חלק מהתערובת לשקית צנרת גדולה מצויד כוכב 3/4 אינץ ' או קצה צנרת עגול; להפריש.כאשר השמן מוכן, צינור 8 (2 אינץ') אורכים של התערובת לתוך השמן, באמצעות סכין או מספריים מטבח לחתוך כל אורך של בצק בסוף קצה הצנרת. פריי, הופך פעם אחת, עד חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות בסך הכל. באמצעות כפית מחוררת או skimmer עכביש, להעביר את pommes de terre lorette על המדף על תבנית האפייה, מתבלים עם מלח, ומניחים בתנור כדי להתחמם. המשך לטגן את התערובת, וודא שהשמן חוזר ל-350 ° F בין קבוצות ומילוי שקית הצנרת לפי הצורך.