Poppers פסיון בגריל
Poppers פסיון בגריל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 61 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, חזה פסיון, פלפלים חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון עם ריזוטו, אספרגוס בגריל וכרובית קלויה, ו Poppers פלפל בגריל.
הוראות
חותכים את השד פסיון לתוך 36 חתיכות, ומניחים לתוך קערה.
יוצקים את הנוזל מפלפלי חלפיניו על הפסיון, מערבבים, ומניחים בצד לרבד במשך 20 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
מסננים את המרינדה מן הפסיון ולהשליך.
מניחים פרוסת פלפל חלפיניו על כל פיסת חזה פסיון, ועוטפים עם שליש רצועת בייקון. שיפוד 6 של חתיכות פסיון על כל שיפוד.
מבשלים על הגריל שחומם מראש, פונה לעתים קרובות, עד הבייקון הוא פריך, 15 עד 20 דקות.
הסר את השיפודים מן חתיכות פסיון, ומניח קיסם לתוך כל פיסת לשרת.