Posole חזיר אדום עם בצל כבוש פרסקו Queso נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 120 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 1351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלרי, מים, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו בצל אדום כבוש, כתף חזיר מעושנת איטית עם סלט כרוב נאפה ופרסקו גבינה, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את חזיר מטוגן: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ללטף את החזיר יבש של כל מיצים בנדיבות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מניחים את החזיר בסיר וחום היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את החזיר ולהפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, גזר, סלרי, שומר, שום, טימין, עלי דפנה, מלח ופלפל. מבשלים כדי לרכך את הירקות, על 10 דקות, ואז deglaze את הסיר עם היין, גירוד את החתיכות דבוקות לתחתית הסיר.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את ציר העוף ומערבבים, מחליקים את החזיר בחזרה לסיר ומביאים נוזלים לרתיחה נמוכה. מכסים את הסיר ומניחים בתנור במשך 2 עד 2 1/2 שעות, הופכים את הבשר 1/2 דרך באמצעות בישול. שמור את החזיר בתנור עד הבשר רך ומתפרק כאשר משך במזלג.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר את החזיר מן הסיר, במקום על מגש, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר בנפרד עם 2 מזלגות, לחלק את הבשר ולהזמין חצי אחד. מסננים את נוזלי הבישול ומוסיפים לחזיר השמור.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
כדי להפוך את הבצל כבוש צ ' ילי: בסיר על חום בינוני גבוה, להוסיף את החומץ, מים, סוכר, 1 כפית מלח, זרעי כוסברה, ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מומס. מסדרים את הבצלים ואת טבעות הפלפל במיכל קטן עם מכסה הדוק ושופכים את המלח מעל. מגניב, לכסות, ולאחסן מקורר במשך מינימום של כמה שעות ועד כמה ימים. הערה של קוק: בצל כבוש ופלפלים להפוך חברים חזקים לתבשיל העשן מתון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
טבעות פלפל בננה
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
כדי להפוך את posole האדום: זרע גזע chiles ancho.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
10
מניחים את הפלפלים בסיר ומכסים עם מלאי, מוסיפים קצת מים, במידת הצורך, כדי לכסות. לשחזר את הפלפלים על ידי הבאת הנוזלים לרתיחה נמוכה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד הפלפלים רכים. בזהירות להעביר את הפלפלים והנוזלים שלהם למעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
בינתיים, מחממים כ 2 כפות שמן זית, כמה סיבובים של המחבת, במחבת על חום בינוני, ומוסיפים בצל, שום, ומתבלים עם פפריקה, אבקת צ ' ילה, כמון, מלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד, 10 עד 12 דקות, מערבבים את פירה הפלפל, hominy, כוסברה, 2 ציר עוף כוסות, דבש, מיץ 1 סיד, ו 1/2 חזיר משך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חזיר משך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
Hominy
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
12
הוסף רק מספיק מים כדי ליצור תבשיל רופף או עבה כמו שאתה אוהב, 1 עד 2 כוסות נוזל נוסף. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
13
כדי לשרת, לחמם את התבשיל על אש בינונית. לאחר חם, כפית את התבשיל לתוך קערות רדודות העליון עם בצל כבוש jalapenos, queso פרסקו, ומגישים עם טורטיות חרוכות חמות לטבילה ועטיפה.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש
Queso Fresco
1 כף חלפיניו, פרוס דק
קציצות עוף צמחוניות קפואות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה