Posole חזיר אדום עם בצל כבוש פרסקו Queso נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 120 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 1351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלרי, מים, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו בצל אדום כבוש, כתף חזיר מעושנת איטית עם סלט כרוב נאפה ופרסקו גבינה, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את חזיר מטוגן: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ללטף את החזיר יבש של כל מיצים בנדיבות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מניחים את החזיר בסיר וחום היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר את החזיר ולהפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, גזר, סלרי, שומר, שום, טימין, עלי דפנה, מלח ופלפל. מבשלים כדי לרכך את הירקות, על 10 דקות, ואז deglaze את הסיר עם היין, גירוד את החתיכות דבוקות לתחתית הסיר.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את ציר העוף ומערבבים, מחליקים את החזיר בחזרה לסיר ומביאים נוזלים לרתיחה נמוכה. מכסים את הסיר ומניחים בתנור במשך 2 עד 2 1/2 שעות, הופכים את הבשר 1/2 דרך באמצעות בישול. שמור את החזיר בתנור עד הבשר רך ומתפרק כאשר משך במזלג.
הסר את החזיר מן הסיר, במקום על מגש, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר בנפרד עם 2 מזלגות, לחלק את הבשר ולהזמין חצי אחד. מסננים את נוזלי הבישול ומוסיפים לחזיר השמור.
כדי להפוך את הבצל כבוש צ ' ילי: בסיר על חום בינוני גבוה, להוסיף את החומץ, מים, סוכר, 1 כפית מלח, זרעי כוסברה, ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מומס. מסדרים את הבצלים ואת טבעות הפלפל במיכל קטן עם מכסה הדוק ושופכים את המלח מעל. מגניב, לכסות, ולאחסן מקורר במשך מינימום של כמה שעות ועד כמה ימים. הערה של קוק: בצל כבוש ופלפלים להפוך חברים חזקים לתבשיל העשן מתון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
טבעות פלפל בננה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
כדי להפוך את posole האדום: זרע גזע chiles ancho.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
10
מניחים את הפלפלים בסיר ומכסים עם מלאי, מוסיפים קצת מים, במידת הצורך, כדי לכסות. לשחזר את הפלפלים על ידי הבאת הנוזלים לרתיחה נמוכה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד הפלפלים רכים. בזהירות להעביר את הפלפלים והנוזלים שלהם למעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
בינתיים, מחממים כ 2 כפות שמן זית, כמה סיבובים של המחבת, במחבת על חום בינוני, ומוסיפים בצל, שום, ומתבלים עם פפריקה, אבקת צ ' ילה, כמון, מלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד, 10 עד 12 דקות, מערבבים את פירה הפלפל, hominy, כוסברה, 2 ציר עוף כוסות, דבש, מיץ 1 סיד, ו 1/2 חזיר משך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חזיר משך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
Hominy
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הוסף רק מספיק מים כדי ליצור תבשיל רופף או עבה כמו שאתה אוהב, 1 עד 2 כוסות נוזל נוסף. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
13
כדי לשרת, לחמם את התבשיל על אש בינונית. לאחר חם, כפית את התבשיל לתוך קערות רדודות העליון עם בצל כבוש jalapenos, queso פרסקו, ומגישים עם טורטיות חרוכות חמות לטבילה ועטיפה.