זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך שן שום, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו Pescado קון קוקו (דגים ברוטב קוקוס), Sudado de Pescado Al קוקו (תבשיל דגים עם קוקוס), ו Encocado de Pescado y Camarón (דגים וחסילונים ברוטב קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מעל חום בינוני, לחמם את שמן זית וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל, פלפל אדום, שום, עגבניות ומטוגנים עד רך שקוף, על 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מוסיפים כמון, צבע, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
¼ כפית אורגנו
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, בננות, yuca, חלב קוקוס ומים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
קסבה
5
מוסיפים את הדגים ומבשלים 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק