Ragu Bolognese
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, חלב, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese.
הוראות בסיר 6 עד 8 ליטר, תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום והזיעה על אש בינונית עד שהירקות שקופים ורכים אך לא שחומים, כ-10 עד 15 דקות.
מוסיפים את העגל, החזיר והפנצ ' טה ומערבבים לתוך הירקות.
מוסיף את הבשר על חום גבוה, ערבוב כדי לשמור על הבשר מלהישאר יחד עד השחמה.
מוסיפים את רסק העגבניות, החלב והיין ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 1 עד 1 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהחום.
כאשר מוכן לשימוש, פסטה מבושלת יש להוסיף סיר עם הכמות המתאימה של בולונז ראגו חם, וזורק, כך הפסטה מצופה באופן שווה על ידי ראגו.
מרכיבים מנות :
3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי 1 גזר, דק, קצוץ 1 צלע סלרי, קצוץ דק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבן יבש 1 2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים שום, פרוס 4 שרימפס וורידים מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ' 5 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית כתית מעולה 1 ( חצילים) בצל, חתוך לקוביות 4 שרימפס וורידים Parmigiano-רג'יאנו, לצורם 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חזיר, אדמה. 113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פנצ'טה או בייקון סלאב, קרקע 1 צינורות פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגל, קרקע