תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד פטל לבן. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, קצפת, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פודינג וופל שוקולד פטל לבן, עוגות פודינג פטל שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד-פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. spray 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, שמנת, וניל, סוכר ומלח עם מקציף עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף לחם; לחץ לתוך תערובת ביצה עד נספג באופן שווה. מערבבים פטל וצ ' יפס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אפייה
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
אחוז שומן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים לתוך תבשיל.
5
אופים מכוסה 30 דקות; לחשוף ולאפות 10 עד 20 דקות יותר או עד חום זהוב ולהגדיר.