Rigatoni עם סקווש וסרטנים
Rigatoni עם סקווש וסרטנים הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 491 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 453 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, דלעת סקווש, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Rigatoni עם סרטנים מתובלים, עגבניות וצ'וריסו, קרם סקווש Rigatoni, ו Rigatoni עם רוטב דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
חם 3 כפות של שמן זית במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את דלעת סקווש, שום, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי.
לטגן עד הדלעת הוא זהוב ומכרז, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את מלאי הירקות, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד הסקווש הוא רך מאוד, עוד 5 עד 7 דקות.
מעבירים את תערובת הסקווש לבלנדר או מעבד מזון ומחית.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
בינתיים, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה.
מפזרים את הסרטנים עם 1 כפית הנותרים של מלח ונותר 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים את הסרטנים למחבת ומבשלים עד רק ורוד, על 3 דקות.
בסיר גדול על אש נמוכה לשלב פסטה מבושלת, תערובת סקווש מחית, וחלב 3/4 כוס. מערבבים לשלב.
הוסף את שארית 1/4 כוס חלב אם הרוטב צריך להיות רטוב.
מוסיפים את הסרטנים המבושלים, בזיליקום וגבינה. מערבבים עד חם ומגישים.