Roulage שוקולד עם קרם בורבון
Roulage שוקולד עם קרם בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 68 גרם חלבון 283 גרם של שומן, וסך הכל 4341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך זרעים מ 1 / וניל שעועית, שוקולד semisweet, בורבון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקפה חזק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו ללא מכונת גלידה קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת פצפוצי שוקולד, בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון, ו קרם ביצים בורבון שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. חמאה גליל ג ' לי rimmed/אפייה גיליון וקו עם נייר קלף. חמאה העליון של הנייר, כמו גם, במיוחד את הפינות.
במערבל לעמוד עם מצורף whisk, להכות את חלמונים וסוכר מגורען במהירות בינונית עד רכות והסוכר הוא לא גרגירים, 10 to12 דקות.
בעוד הביצים מכות, לשים את השוקולד בקערה ולהמיס על דוד כפול. כאשר השוקולד נמס, להסיר מהחום ולתת לו להתקרר קצת. לשבת בקערה במים קרים לכמה דקות במידת הצורך.
לשלב את תערובת הביצים לתוך השוקולד על ידי הוספת קצת בכל פעם כדי למתן את התערובת, כך שאתה לא מבשל את הביצים.
מוסיף את האספרסו ו 1 כפית תמצית וניל.
בקערה נקייה, עם הקובץ המצורף להקציף, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. שלבו רבע מהחלבונים בתערובת השוקולד, ודאו שלא יישארו פסים לבנים. בזהירות לקפל את הלבנים הנותרים לתוך השוקולד, דואג לא לרוקן את הלבנים, אבל מוודא שלא יש פסים לבנים בבלילה.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים, 10 עד 12 דקות.
להסיר מהתנור ולהפיץ מגבת תה לחה או כמה מגבות נייר רטובות על החלק העליון של העוגה ולתת לו לשבת במשך 30 דקות.
בקערה נקייה, עם הקובץ המצורף להקציף, מקציפים את השמנת הכבדה, הסוכר של ממתקים, בורבון, שעועית וניל ואת תמצית וניל 1 כפית הנותרים על מהירות בינונית עד פסגות נוקשות טופס.
בזהירות להפוך את העוגה החוצה על נייר קלף נקי, וודא שיש 4 עד 5 סנטימטרים של נייר עודף בסוף כדי לעזור לך לגלגל את העוגה. באמצעות מסננת בסדר או נפה, מפזרים אבקת קקאו 1/2 כוס מעל החלק העליון של העוגה.
מורחים את תערובת הקצפת מעל, משאיר 1/4 אינץ ' בכל צד. באמצעות קצה נייר הקלף, מגלגלים בזהירות את העוגה ויוצרים אפקט ג ' לירול, תוחבים ומתגלגלים תוך כדי תנועה, מקלפים את הנייר לאורך הדרך.
שים את צד תפר העוגה התגלגל למטה ולאבק את העוגה כולה עם אבקת קקאו 1/2 כוס הנותרים. צ ' יל 2 שעות לפני ההגשה. אתה יכול אפילו לשים את העוגה במקפיא במשך שעה לפני ההגשה, כך שזה קל לחתוך.
כדי לשרת, לחתוך עוגה עם סכין משונן ומניח על צלחות מקורר.
מקשטים עם אבק קל של אבקת קקאו וגרגרים טריים.
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.