עוגת דלעת ג'ינג'ר-דבש
עוגת דלעת ג'ינג'ר-דבש היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו את דלעת, עוגת חמאה בצק קרום, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. , וזה לא כל כך סופר. נסו עוגת דלעת ג'ינג'ר-דבש, דבש ג'ינג'ר חמאת דלעת, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברה ל 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. Trim overhang ל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang תחת; crimp קצוות דקורטיביים. להכניס למקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל. מלא בשעועית יבשה.
אופים עד הקצוות מתחילים חום, על 17 דקות.
אופים עד חום זהוב, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 5 דקות יותר.
העברה לrack. לשמור על טמפרטורת התנור.
מקציפים דלעת, סוכר ודבש בקערה גדולה.
לטאטא ב 1 1/4 כוסות שמנת, זנגביל, קינמון, ומלח.
אופים עוגה עד שנקבע, מכסה קצוות עם צווארון רדיד אם השחמה מהר מדי, על 60 דקות. מגניב. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.)
מגישים בטמפרטורת החדר עם קצפת.
כדי להפוך את הקולר לסכל, לקפל חתיכה באורך 12 אינץ 'של רדיד לרצועה עם צדדים גבוהים 3 אינץ'. העמד את הרצועה על מדף התנור סביב צלחת העוגה. לאבטח את הבליטה עם מהדק נייר. הצווארון לא צריך לגעת או לכסות את הקרום כדי להגן עליו.