Sablefish צלוי במחבת עם פטריות ושמנת חמוצה
Sablefish קלוי במחבת עם פטריות ושמנת חמוצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 303 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פלפל, יין, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת, שמנת של מרק פלפל אדום קלוי עם תירס מתוק קלוי שמנת חמוצה כוסברה-ליים, ו פטריות ברוטב שמנת חמוצה.
הוראות
במחבת גדולה, עמידה (לא דביקה) מעל חום בינוני גבוה, פטריות מטוגנות, טימין, 1/2 כפית. מלח, והפלפל ב 2 1/2 כף. שמן עד פטריות פריך וחום, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים יין ושום ומבשלים 1 דקה יותר.
מחק מחבת; יוצקים 1 1/2 כף. שמן. דג מלח קל בצד עור ולהגדיר אותו, צד עור למטה, במחבת. מבשלים 5 דקות על הכיריים, ואז אופים עד שהדגים כמעט אטומים, 3 עד 6 דקות.
יוצקים נוזל מהמחבת, לגרד מחבת נקי, ולהגדיר על חום בינוני-נמוך. לחמם פטריות, לשפוך את כל נוזל עודף, ומערבבים שמנת חמוצה. כפית פטריות על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו