Sancocho דה קולה (מרק קולומביאני זנב שור)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Sancocho דה קולה (מרק קולומביאני זנב שור). ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1119 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם תירס אוזניים, בננות, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף קולומביאני SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho de Pescado (מרק דגים קולומביאני), ו סאנקוצ'ו דה סרדו (מרק חזיר קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את זנב הסוס בסיר גדול ומכסים במים. מבשלים 30 דקות.
מסננים את הסיר ושוטפים את זנב השור במים.החזר את זנב הסוס לסיר.
מוסיפים כ -12 כוסות מים, רוטב aliños ומלח. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה. לכסות ולתת להתבשל במשך כשעה. לרפרף את השומן מהמרק ולהוסיף את התירס ומבשלים במשך 1 שעה יותר.
מוסיפים את הבננות, yuca ותפוח אדמה ומבשלים 35 דקות יותר.
הוסף עוד מים במידת הצורך.
מוסיפים כוסברה טרייה קצוצה ומגישים עם אבוקדו, אורז לבן ו ají בצד.