Sandbakelser (טארטס חול)
Sandbakelser (עוגות חול) עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, שקדים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגות חול, עוגות חול, ו עוגות חול (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת שקדים עד טחון דק.
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח חמאה וסוכר עד רכות. הכה בביצה ובתמצית שקדים עד מעורבב היטב. מערבבים או מכים שקדים טחונים והקמח.
אם משתמשים במחבתות טארט (בערך 2 ב. רחב ו-3/4 ב. עמוק; תצטרך על 4 תריסר מחבתות סה"כ-אופים ברצף במידת הצורך), לחץ על 1 1/2-כפית חלק של בצק מעל הצדדים התחתון ומעלה כדי שפת כל מחבת (הבצק צריך להיות 1/4 אינץ' עבה). הגדר מחבתות טארט מעט זה מזה ב-10 על 15 אינץ ' מחבתות אפייה (אם אפייה ברצף, מכסים בצק שלא נעשה בו שימוש בקלילות בניילון נצמד). מלא כל טארט עם 1/4 ריבה כפית.
אם לא באמצעות מחבתות טארט, צורה 1 1/2-מנות כפית של בצק לכדורים ולהגדיר כ 2 סנטימטרים זה מזה על 12-על ידי 15 אינץ ' אפייה גיליונות (מתכון ממלא שלושה גיליונות). עם קצה האצבע שלך, לעשות 1/2 אינץ 'רחב, 1/2 אינץ' עמוק הזחה במרכז כל כדור; למלא כל אחד עם 1/4 כפית ריבה.
אופים בתנור 350 עד טארטים הם חום זהוב, 16 עד 18 דקות; להחליף עמדות מחבת באמצע אפייה. מגניב על 10 דקות על מחבתות או סדינים. היפוך טארט מחבתות אחד בכל פעם כדי לשחרר טארטים, ולהגדיר זקוף על מדפים; או להעביר עוגיות מ אפייה גיליונות למדפים להתקרר.