קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

Scafata של שעועית לימה Escarole

Scafata של שעועית לימה Escarole
Scafatan של שעועית לימה Escarole נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 678 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, אסקרול, צ' ילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Scafatan של פול ואסקרול, שעועית לימה עם חזיר, ו שעועית לימה עם חזיר.

הוראות

1
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית ופנצ 'טה עד שפנצ' טה רכה ושקופה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל, צ ' ילי ושעועית לימה ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימהשעועית לימה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
3
מוסיפים escarole, רוטב עגבניות ופלפל ומבשלים עד נבול ורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
אסקרולאסקרול
פלפלפלפל
4
מגישים באופן מיידי.
5
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
6
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
7
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
8
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

ציוד