Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה
Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, גראפה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה, ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין, ו אטריות עם חזה ברווז, אדממה ודובדבנים יבשים.
הוראות
להשאיר את השומן, לחתוך כל שד ברווז על פני התבואה ל 6 חתיכות שוות. באמצעות פטיש בשר, לדפוק את החלקים לתוך "scaloppini", 1/8 אינץ 'עבה בערך 4 אינץ'. מתבלים את הקמח במלח ופלפל, ומחפרים את הסקלופיני בקמח המנוסה.
במחבת 10 עד 12 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיפים את חתיכות הברווז ומבשלים, מבלי להסתובב, עד חום זהוב עמוק בצד הראשון.
מוסיפים את הדובדבנים, הגראפה, היין, המניה והחמאה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, 6 עד 7 דקות, ואז הופכים את חתיכות הברווז ומבשלים 30 שניות נוספות.
להעביר את הברווז צלחות מנות מחוממות, מפזרים בצל ירוק, ומגישים מיד.