קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

Scaloppine עגל עם לימון ושומר: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio

Scaloppine עגל עם לימון ושומר: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio
Scaloppine עגל עם לימון ושומר: Scaloppine di Vitello con Limone E Finocchio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מרק עוף, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: לחמניות עגל עם לימון ופטריות: Involtini di Vitello al Limone, Scaloppine עגל עם לימון, צלפים & כרישה, ו Scaloppine עגל עם פטרוזיליה נבולה, לימון ושומשום.

הוראות

1
הליבה השומר לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2
חותכים כל חצי ב 1/8 אינץ julienne.
3
במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ', מחממים 3 כפות שמן זית על אש בינונית עד לעישון בלבד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את שומר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד רך וזהב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
5
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים את העגל לפרוסות עבות 1/8 אינץ ' (או לארגן את הקצב שלך לעשות את זה בשבילך). קילו כל פיסת עגל עם פטיש בשר עד כמעט דק נייר. מתבלים כל חתיכה במלח ופלפל ומחפרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
מחממים את 4 כפות הנותרים שמן זית במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ ' עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים 4 חתיכות של עגל חפר ומבשלים עד חום זהוב בהיר בכל צד, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
9
הסר לצלחת ולהמשיך עם החלקים הנותרים. כאשר המנה השנייה הוא השחמה, להוסיף את המנה הראשונה בחזרה למחבת ואת היין, מרק עוף ומיץ לימון לבשל 2 עד 3 דקות, עד הנוזל הוא כמעט נעלם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את החמאה, ואז מסירים את העגל למגש עם השומר, מוסיפים את הפטרוזיליה לרוטב ושופכים אותה על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
11
מפזרים גרידת לימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים