Scaloppine עגל עם לימון ושומר: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio
Scaloppine עגל עם לימון ושומר: Scaloppine di Vitello con Limone E Finocchio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מרק עוף, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: לחמניות עגל עם לימון ופטריות: Involtini di Vitello al Limone, Scaloppine עגל עם לימון, צלפים & כרישה, ו Scaloppine עגל עם פטרוזיליה נבולה, לימון ושומשום.
הוראות
הליבה השומר לחתוך לשניים.
חותכים כל חצי ב 1/8 אינץ julienne.
במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ', מחממים 3 כפות שמן זית על אש בינונית עד לעישון בלבד.
מוסיפים את שומר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד רך וזהב, על 8 עד 10 דקות.
חותכים את העגל לפרוסות עבות 1/8 אינץ ' (או לארגן את הקצב שלך לעשות את זה בשבילך). קילו כל פיסת עגל עם פטיש בשר עד כמעט דק נייר. מתבלים כל חתיכה במלח ופלפל ומחפרים בקמח.
מחממים את 4 כפות הנותרים שמן זית במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ ' עד לעישון.
מוסיפים 4 חתיכות של עגל חפר ומבשלים עד חום זהוב בהיר בכל צד, על 2 דקות לכל צד.
הסר לצלחת ולהמשיך עם החלקים הנותרים. כאשר המנה השנייה הוא השחמה, להוסיף את המנה הראשונה בחזרה למחבת ואת היין, מרק עוף ומיץ לימון לבשל 2 עד 3 דקות, עד הנוזל הוא כמעט נעלם.
מוסיפים את החמאה, ואז מסירים את העגל למגש עם השומר, מוסיפים את הפטרוזיליה לרוטב ושופכים אותה על הבשר.
מפזרים גרידת לימון ומגישים.