קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
אירועיםקיץ
מגזין

Scooped: גלידת שוקולד וטקילה מעושנת

Scooped: גלידת שוקולד וטקילה מעושנת
זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו Scooped: גלידת שוקולד לבנה עם חנונים, סקופים: סלק קלוי וגלידת שוקולד מריר, ו Scooped: גלידת מנטה שוקולד לבן עם מולסה רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול וכבד, מחממים את הלהבה החצי-וחצי מעל להבה נמוכה/בינונית עם התבלינים (קינמון, הל שחור, אניס כוכב וקפה) עד שחומצה בטעם, כ -30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בסיר אחר, מערבבים את הסוכר turbinado, 2 כפות טקילה וקצת מים (כ 1/4 כוס) ומבשלים על חום בינוני כדי caramelize הסוכר, כ 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
טקילהטקילה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בעוד רוטב הקרמל עדיין חם, יוצקים אותו (בזהירות) לתוך הסיר עם חצי וחצי ותבלינים. זה עשוי בועה וקצף, כך לשפוך לאט ובהתמדה, ומערבבים כפי שאתה לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
יוצקים את הדבש לתוך אותו סיר השתמשת כדי caramelize הסוכר, ומבשלים מעל להבה נמוכה עד זה מתחיל caramelize גם כן, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מערבבים אותו לתוך הסיר עם חצי וחצי.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
בקערת ערבוב, לטאטא את חלמוני הביצה עד צבע מבהיר, על 4 עד 5 דקות של לטאטא רציפה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מזג את הביצים לתוך הסיר. הערה: תהליך זה הוא למעשה די קל, זה פשוט לוקח קצת סבלנות. כדי למזג ביצים, אתה צריך לחמם אותם לפני לשפוך אותם לתוך חצי חם וחצי; אם אתה שופך את החלמונים הקרים ישירות לתוך הסיר, הם יתקפלו ואתה תהיה בסופו של דבר עם ביצים מקושקשות צף בבסיס הגלידה שלך. התחל על ידי גריפת כמה חופנים של חצי חם וחצי לתוך הביצים שלך, ומערבבים היטב לשלב. כאשר החלק החיצוני של קערת הערבוב חם למגע, אתה יודע את הביצים מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
יוצקים אותם לאט ובזהירות בחזרה לתוך הסיר, באמצעות מרית גומי לגרד את הקערה.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מערבבים כדי לוודא שכל החלמונים מומסים לחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
10
המשך לבשל את בסיס הגלידה על חום נמוך / בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, על 8 עד 10 דקות. אם יש לך מדחום שימושי, התערובת צריכה לחמם עד 71° כדי להבטיח כי הביצים כבר מבושל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
שים את השוקולד בקערת ערבוב, ויוצקים את בסיס הגלידה החם דרך מסננת רשת לתוך הקערה ומעל השוקולד. החום מהנוזל ימיס את השוקולד, אז מערבבים אותו כדי לוודא שהוא מתערבב ונמס באופן שווה. אם יש לך בלנדר טבילה, להשתמש בו. אם לא, פשוט ערבוב עם כף עץ או מרית יעשה את העבודה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
לאחר שהשוקולד נמס לחלוטין, יוצקים כ-6 כפות טקילה לקערה. זה דוחף את הגבול העליון של כמות האלכוהול שגלידה יכולה להכיל ועדיין להיות מסוגלת להקפיא-אם אתה לא לתוך הטעם של טקילה, רק להשתמש 3 כף או לבחור אלכוהול אחר שאתה אוהב יותר. אם אתה רוצה גלידה זה באמת boozy, לשים 8 (או יותר) אבל זכור כי המוצר הסופי שלך יימסו מהר יותר עם אלכוהול יותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אלכוהולאלכוהול
טקילהטקילה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
צ ' יל הבסיס במקרר הלילה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
לתת לגלידה בסיס גיל לילה מאפשר לשומנים להתגבש וחלבונים להתייבש-באנגלית, זה עושה את המרקם חלק באופן בלתי הפיך כאשר אתה מסובב אותו במכונה שלך למחרת בבוקר. אם אתה לא יכול לחכות לילה, להשאיר את הבסיס במקרר עד מגניב, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
15
ספין הבסיס במכונת הגלידה שלך, ואז לאחסן במקפיא עוד שעה או שעתיים—או פשוט לאכול את זה מיד!
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
16
מקשטים עם קצת מלח ים, או מלח מעושן אם אתה רוצה להיות ממש קלאסי, לשילוב מתוק-מלוח מדהים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים