קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

Scrapple

Scrapple
Scrapple עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 87 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 1151 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מלח, קמח תירס קלוי, לב חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו Scrapple, Scrapple הדרומי, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ את השומן סביב החלק העליון של הלב ולהסיר את הגידים.
2
חותכים את הלב ל 4 חתיכות ולשים אותו קומקום כבד מבושל עם עצמות בשרניות וכבד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3
מוסיפים 3 ליטרים של מים, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 3 שעות עד שהבשר נופל מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מסננים את המרק לסיר נקי. לזרוק את העצמות ולשים את הבשר דרך מטחנה גסה. לטחון את הלב והכבד בסדר ככל האפשר ולשלב את 2 תערובות בשר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
כבדכבד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להביא את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6
שלב את קמח התירס ואת התבלינים בהדרגה להוסיף מרק רותח, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את תערובת הבשר. מערבבים עד שהכל מעורבב היטב. לבשל לאט במשך 30 דקות, ערבוב כמעט כל הזמן כך שזה לא מקל על הקרקעית, כפי שהוא יהיה די עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
לאחר 30 דקות הוא מוכן לשפוך. יש לשטוף 9 פרוסות לחם קטנות עם מים קרים או לשמן אותם ושופכים את scrapple לחלק העליון של המחבתות. הגדר את המחבתות להתקרר וכאשר לקרר מגניב עד למחרת.
מרכיבים שתצטרך
ScrappleScrapple
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
כאשר מוכן לאכול, unmold את scraple על קרש חיתוך לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. ממיסים שומן במחבת ומטגנים את הפרוסות עד חום וקשוח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ScrappleScrapple
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים מיד עם או בלי סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
10
הכיכרות ניתן unmolded וקפוא אבל ישמור בקירור במשך כ 1 שבוע.