Scrapple
Scrapple עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 87 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 1151 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מלח, קמח תירס קלוי, לב חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו Scrapple, Scrapple הדרומי, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את השומן סביב החלק העליון של הלב ולהסיר את הגידים.
חותכים את הלב ל 4 חתיכות ולשים אותו קומקום כבד מבושל עם עצמות בשרניות וכבד.
מוסיפים 3 ליטרים של מים, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 3 שעות עד שהבשר נופל מהעצמות.
מסננים את המרק לסיר נקי. לזרוק את העצמות ולשים את הבשר דרך מטחנה גסה. לטחון את הלב והכבד בסדר ככל האפשר ולשלב את 2 תערובות בשר.
שלב את קמח התירס ואת התבלינים בהדרגה להוסיף מרק רותח, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את תערובת הבשר. מערבבים עד שהכל מעורבב היטב. לבשל לאט במשך 30 דקות, ערבוב כמעט כל הזמן כך שזה לא מקל על הקרקעית, כפי שהוא יהיה די עבה.
לאחר 30 דקות הוא מוכן לשפוך. יש לשטוף 9 פרוסות לחם קטנות עם מים קרים או לשמן אותם ושופכים את scrapple לחלק העליון של המחבתות. הגדר את המחבתות להתקרר וכאשר לקרר מגניב עד למחרת.
כאשר מוכן לאכול, unmold את scraple על קרש חיתוך לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. ממיסים שומן במחבת ומטגנים את הפרוסות עד חום וקשוח משני הצדדים.
מגישים מיד עם או בלי סירופ מייפל.
הכיכרות ניתן unmolded וקפוא אבל ישמור בקירור במשך כ 1 שבוע.