קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

Shichimi-בשר חזיר צרוב Tenderloin

Shichimi-בשר חזיר צרוב Tenderloin
Shichimi-בשר חזיר צרוב Tenderloin נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, שאלוט, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, בשר חזיר צרוב Tenderloin עם לשפשף תבלין קקאו, ו בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. בינתיים, לערבב את זרעי שומשום לבן ושחור יחד עם אבקת טוגראשי; להפריש. עונת tenderloins עם מלח, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת שומשום עד מצופה לחלוטין. לצרוב את הפינות מכל הצדדים עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את הפילה לתבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות F (63 מעלות C), 20 עד 25 דקות. כאשר נעשה, להסיר חזיר, ולאפשר לנוח במשך חמש דקות במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בעוד בשר חזיר הוא צלייה, להכין רוטב על ידי רותחים את שאלוט, זנגביל, מיץ ליים, ויין בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד שזה צמצם כ 2 כפות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הקרם וממשיכים להתבשל עד שהוא מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
יוצקים תערובת לתוך בלנדר, יחד עם רוטב סויה ומיסו. להתמזג על מהירות נמוכה במשך 10 שניות עד מחית, ואז לאט להוסיף חמאה, כמה קוביות בכל פעם עם בלנדר פועל עד שהוא משולב. מתבלים לטעום עם מלח, ולשמור במקום חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מיסומיסו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כדי לשרת, לחתוך את הפילה לתוך מדליונים, ויוצקים רוטב חם overtop; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק