Shichimi-בשר חזיר צרוב Tenderloin
Shichimi-בשר חזיר צרוב Tenderloin נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, שאלוט, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, בשר חזיר צרוב Tenderloin עם לשפשף תבלין קקאו, ו בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. בינתיים, לערבב את זרעי שומשום לבן ושחור יחד עם אבקת טוגראשי; להפריש. עונת tenderloins עם מלח, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת שומשום עד מצופה לחלוטין. לצרוב את הפינות מכל הצדדים עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מעבירים את הפילה לתבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות F (63 מעלות C), 20 עד 25 דקות. כאשר נעשה, להסיר חזיר, ולאפשר לנוח במשך חמש דקות במקום חם.
בעוד בשר חזיר הוא צלייה, להכין רוטב על ידי רותחים את שאלוט, זנגביל, מיץ ליים, ויין בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד שזה צמצם כ 2 כפות של נוזל.
מוסיפים את הקרם וממשיכים להתבשל עד שהוא מצטמצם בחצי.
יוצקים תערובת לתוך בלנדר, יחד עם רוטב סויה ומיסו. להתמזג על מהירות נמוכה במשך 10 שניות עד מחית, ואז לאט להוסיף חמאה, כמה קוביות בכל פעם עם בלנדר פועל עד שהוא משולב. מתבלים לטעום עם מלח, ולשמור במקום חם עד מוכן לשימוש.
כדי לשרת, לחתוך את הפילה לתוך מדליונים, ויוצקים רוטב חם overtop; לשרת מיד.