Slamma Jamma Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1784 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, עלי אורגנו, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, ו חציל פרמז'ן 2 (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להלום קלות את חזה העוף עד עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
3
מערבבים את המלח הכשר, הסוכר, ו 1 ליטר מים בשקית פלסטיק resealable גודל 1 ליטר; לנער עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
סוכר אדום גס
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
4
מוסיפים את חזה העוף ומשרים בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
5
מניחים את הקמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
תסיר את העוף מהמלח. לנער את לחות עודפת, עם מלקחיים, לדלות קלות את העוף בקמח. לנער את עודף הקמח ולהעביר צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
סוכר אדום גס
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
7
מערבבים את הביצים והחלב בקערה בינונית ומקציפים ביסודיות. בקערה נפרדת משלבים את פירורי הלחם, אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה, מלח ים ופלפל. לדלות את העוף בתערובת ביצה וחלב עם מלקחיים ולתת תערובת עודפת לנקז. עכשיו לדלות את העוף לתוך תערובת פירור הלחם, בקלילות לטפוח בפירורי הלחם לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
מלח ים
עוף שלם
אורגנו
פטרוזיליה
פלפל
באזיל!
לחם
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
מקציף
קערה
8
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
תן את העוף בפירורי לחם לשבת במשך 5 דקות לפני הטיגון. בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, מוסיפים מספיק שמן זית לבוא 1/3 את הצד של העוף. מבשלים את העוף בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
הסר מהמחבת כאשר מבושל ומניח על מגש הסדין. חזור עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
כאשר כל העוף מבושל, מפזרים מוצרלה ופרמזן באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
עוף שלם
12
מניחים תחת המטגן עד הגבינה נמסה והוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מגישים עוף מעל פסטה ורוטב עגבניות מצקת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
עוף שלם
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
14
מקשטים עם פרמזן ופטרוזיליה נוספים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פטרוזיליה
15
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
17
מוסיפים את השום ומבשלים עד כמעט חום, ואז מוסיפים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שום
18
לטגן במשך 30 דקות מעל חום נמוך עד בינוני.
19
מוסיפים את הבזיליקום והאורגנו וממשיכים לבשל עוד 30 דקות. מחית טחנת מזון או לתת מגניב פירה במעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.