קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

Slamma Jamma Parmigiana

Slamma Jamma Parmigiana
Slamma Jamma Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1784 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, עלי אורגנו, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, ו חציל פרמז'ן 2 (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להלום קלות את חזה העוף עד עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
3
מערבבים את המלח הכשר, הסוכר, ו 1 ליטר מים בשקית פלסטיק resealable גודל 1 ליטר; לנער עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
סוכר אדום גססוכר אדום גס
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
4
מוסיפים את חזה העוף ומשרים בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
5
מניחים את הקמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
תסיר את העוף מהמלח. לנער את לחות עודפת, עם מלקחיים, לדלות קלות את העוף בקמח. לנער את עודף הקמח ולהעביר צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
7
מערבבים את הביצים והחלב בקערה בינונית ומקציפים ביסודיות. בקערה נפרדת משלבים את פירורי הלחם, אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה, מלח ים ופלפל. לדלות את העוף בתערובת ביצה וחלב עם מלקחיים ולתת תערובת עודפת לנקז. עכשיו לדלות את העוף לתוך תערובת פירור הלחם, בקלילות לטפוח בפירורי הלחם לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מלח יםמלח ים
עוף שלםעוף שלם
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
לחםלחם
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
תן את העוף בפירורי לחם לשבת במשך 5 דקות לפני הטיגון. בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, מוסיפים מספיק שמן זית לבוא 1/3 את הצד של העוף. מבשלים את העוף בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
הסר מהמחבת כאשר מבושל ומניח על מגש הסדין. חזור עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
כאשר כל העוף מבושל, מפזרים מוצרלה ופרמזן באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
עוף שלםעוף שלם
12
מניחים תחת המטגן עד הגבינה נמסה והוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מגישים עוף מעל פסטה ורוטב עגבניות מצקת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
14
מקשטים עם פרמזן ופטרוזיליה נוספים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
15
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
17
מוסיפים את השום ומבשלים עד כמעט חום, ואז מוסיפים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
18
לטגן במשך 30 דקות מעל חום נמוך עד בינוני.
19
מוסיפים את הבזיליקום והאורגנו וממשיכים לבשל עוד 30 דקות. מחית טחנת מזון או לתת מגניב פירה במעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים0חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 כף אורגנו מיובשפרוס דק עלי בזיליקום טרייםפרוס דק עלי בזיליקום טריים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה טרייה, פרוסהגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה4שיני שום, כתוששיני שום, כתוש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית, לטיגון( אודותשמן זית, לטיגון( אודות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה0חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Parmigiano-רג'יאנו, בתוספת תוספת לקישוט, מגורדParmigiano-רג'יאנו, בתוספת תוספת לקישוט, מגורד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה איטלקית טחון, לקישוטפטרוזיליה איטלקית טחון, לקישוט454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פן rigate, מבושל אל דנטהפן rigate, מבושל אל דנטה1בצל צהוב בינוני, קצוץקלופים חתוכים לקוביות עגבניות רומאקלופים חתוכים לקוביות עגבניות רומא4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים משובחמלח ים משובח567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה עוף ללא עצמות, ללא עור, גזוזחזה עוף ללא עצמות, ללא עור, גזוז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)1בצל צהוב, טחוןבצל צהוב, טחון