קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

Snapper and Grouper Escabeche

Snapper and Grouper Escabeche
Snapper ו דקר Escabeche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 129 גרם של שומן, וסך הכל 1388 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכו לחנות ותביאו פתיתי צ'ילי, עגבניות שימורים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. Snapper ו דקר Escabeche, Snapper אדום Escabeche, ו מחבת צרוב אדום Snapper Escabeche דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים לימון בקערה קטנה ומיקרוגל במשך כמה דקות כדי לשחרר את השמנים האתריים. הלימון יהיה חם מגיע מהמיקרוגל, כך להפריש עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט בינונית, ומטגנים את הפלפלים האדומים, הצהובים והירוקים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הבצל האדום ואת פתיתי צ ' ילי ו לטגן עד שהם מתחילים להתרכך. בבלנדר, עגבניות מבושלות מחית, חומץ בלסמי ורוטב חריף. השארת בלנדר פועל לסחוט את מיץ לימון מן לימון מיקרו-נופף (לאחר הסרת זרעים) דרך פתח ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להעביר את התערובת למחבת של פלפלים ובצל ומבשלים מעל חום בינוני, המאפשר להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
6
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות F, או לפי הוראות היצרן עבור מזונות דומים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מערבבים קמח, מלח, פלפל שחור, אבקת שום לדלות את הסנאפר ואת פילה דקר בתערובת זו, רועד את כל עודף. מטגנים בשמן עמוק את הדגים עד חום זהוב, ומסירים למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקרפילה דקר
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סנאפרסנאפר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מסדרים את הדגים לאורך כל צד של מגש ארוך כפית את escabeche באמצע.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מקשטים עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות1ליטרשמן קנולה, כ, לפי הצורך דגים מטגנים עמוקשמן קנולה, כ, לפי הצורך דגים מטגנים עמוק11 קילו קישואים,פתיתי צ'יליפתיתי צ'ילי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1פלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne1(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דקר פילהדקר פילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)1לימון טרילימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1פלפל אדום, גזע וזרעים הוסרו לחתוך julienneפלפל אדום, גזע וזרעים הוסרו לחתוך julienne1( חצילים)בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)8בצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסוןבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סנאפר אדוםפילה סנאפר אדום1פלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.