Snapper ו דקר Escabeche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 129 גרם של שומן, וסך הכל 1388 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכו לחנות ותביאו פתיתי צ'ילי, עגבניות שימורים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. Snapper ו דקר Escabeche, Snapper אדום Escabeche, ו מחבת צרוב אדום Snapper Escabeche דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים לימון בקערה קטנה ומיקרוגל במשך כמה דקות כדי לשחרר את השמנים האתריים. הלימון יהיה חם מגיע מהמיקרוגל, כך להפריש עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט בינונית, ומטגנים את הפלפלים האדומים, הצהובים והירוקים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הבצל האדום ואת פתיתי צ ' ילי ו לטגן עד שהם מתחילים להתרכך. בבלנדר, עגבניות מבושלות מחית, חומץ בלסמי ורוטב חריף. השארת בלנדר פועל לסחוט את מיץ לימון מן לימון מיקרו-נופף (לאחר הסרת זרעים) דרך פתח ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
עגבניות מבושלות
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 שאלוט, מגורר או טחון
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
קליפות מלימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להעביר את התערובת למחבת של פלפלים ובצל ומבשלים מעל חום בינוני, המאפשר להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
6
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות F, או לפי הוראות היצרן עבור מזונות דומים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מערבבים קמח, מלח, פלפל שחור, אבקת שום לדלות את הסנאפר ואת פילה דקר בתערובת זו, רועד את כל עודף. מטגנים בשמן עמוק את הדגים עד חום זהוב, ומסירים למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקר
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סנאפר
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מסדרים את הדגים לאורך כל צד של מגש ארוך כפית את escabeche באמצע.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.