Soupe au Pistou
מרק פיסטו יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 404 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בצל, שום, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Soupe au Pistou, Soupe au Pistou, ו Soupe au Pistou.
הוראות
בסיר גדול, חום 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות.
מוסיפים את הקישואים, שעועית ירוקה, 3/4 כפית מלח, והפלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ 5 דקות יותר.
מוסיפים את תפוחי האדמה, העגבניות, המרק והמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים את השעועית, הפסטה, וכפית 1 של המלח. המשך להרתיח עד שהירקות רכים והפסטה מבושלת, בערך 10 דקות יותר.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, מחית את השום, בזיליקום, ואת הנותרים 4 כפות שמן 1/4 כפית מלח. מערבבים 1/4 כוס זה pistou לתוך המרק.
מגישים את המרק עם הפיסטו הנותרים.
המלצת יין: ריזלינג גרמני טוב יחתוך את העושר של המרק וירענן את החיך שלך עם הטעם התוסס שלה. נסה יין קבנט או sptlese, רצוי halbtrocken (בצד היבש).