קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול

Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול
Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, טרגון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: שעועית ירוקה טרייה עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול, Tetrazzini טורקיה הטוב ביותר עם פטריות, בייקון, שום ועשבי תיבול, ו Spaghettini עם פטריות, אספרגוס, טרגון.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל, שום, פתיתי פלפל אדומים 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד התערובת היא לבנה אדומה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 6 דקות. בינתיים, מוסיפים 1 כוס מי הבישול למחבת עם הרוטב; מערבבים ומביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני. להזמין 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהוסיף למחבת יחד עם החמאה ועשבי תיבול. לבשל, לזרוק, עד הפסטה סופג חלק מהרוטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף את מי הבישול השמורים כדי לשחרר, במידת הצורך. מחלקים בין קערות העליון עם גבינה. צילום: אנדרו פרסל
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)