קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול

Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול
Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, טרגון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: שעועית ירוקה טרייה עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול, Tetrazzini טורקיה הטוב ביותר עם פטריות, בייקון, שום ועשבי תיבול, ו Spaghettini עם פטריות, אספרגוס, טרגון.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, שום, פתיתי פלפל אדומים 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד התערובת היא לבנה אדומה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 6 דקות. בינתיים, מוסיפים 1 כוס מי הבישול למחבת עם הרוטב; מערבבים ומביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני. להזמין 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהוסיף למחבת יחד עם החמאה ועשבי תיבול. לבשל, לזרוק, עד הפסטה סופג חלק מהרוטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף את מי הבישול השמורים כדי לשחרר, במידת הצורך. מחלקים בין קערות העליון עם גבינה. צילום: אנדרו פרסל
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון