וופלים בחמאה עם רוטב דובדבן-שקדים
וופלים בחמאה עם רוטב דובדבן-שקדים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 907 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ריבת דובדבנים, סוכר, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו וופלים בחמאה עם רוטב דובדבן-שקדים, וופלים בחמאה עם רוטב דובדבן-וניל, ו וופלים בחמאה עם רוטב תות תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים קפואים וחומרים משמרים בסיר בינוני. מביאים להרתיח חום overmedium גבוה, ערבוב עד cherriesbegin להפשרה ומיצים טופס. מרתיחים בעדינות רוטב קטן מתעבה מעט, על 3minutes.
הסר רוטב מחום; מערבבים תמצית אדמונד.
לטאטא קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח mediumbowl להתמזג.
לטאטא בחמאה, ואז 6טבלונים מומסים חמאה.
לחמם ופל לפי הוראות היצרן.
מברשת וופל ברזל רשתות קלות על שני הצדדים עם כמה הנותרים meltedbutter.
יוצקים 1/2 כוס(או יותר) ופל הבלילה (בהתאם לגודל של רשת ברזל ופל) רשת overeach. סוגר וופל ברזל ומבשל untilwaffles הם פריך וזהב משני הצדדים.
להעביר וופלים למתלה להגדיר מעל bakingsheet ולשמור חם בתנור. Repeatcooking עם הבלילה שנותרה, brushingwaffle ברזל עם חמאה מומסת betweenbatches לפי הצורך.
מניחים וופלים על צלחות. למעלה עם קצפת ורוטב דובדבנים.