Spaghettini עם שרימפס קצוץ צדפות מרק עשיר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spaghettini עם שרימפס קצוץ צדפות מרק עשיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 413 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, מים, spaghettini, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק אסיאתי עם שרימפס עלום, צדפות, ואטריות סובה, האתגר העיקרי: Barramundi בגריל עם שרימפס Suteed ווסאבי צדפות מרק אסיאתי, ו מרק ירקות עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את השרימפס, שומרים את הפגזים. בזהירות לאכול את השרימפס וקצוץ גס. קוצצים בגסות את הצדפות ומשלבים עם השרימפס ומי כוס 1/4 בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב הפלדה. דופק לסירוגין לקצוץ דק אבל לא ליצור מחית.
הוסף עוד כף מים אם התערובת הופכת לדביקה. לכסות, ולהניח בצד במקרר בזמן שאתה עושה את המרק.
התחל את המרק, או fumet, על ידי חימום שמן זית במחבת סאוט ישר צדדי גדול.
מוסיפים את קליפות שרימפס שמורות, בצל, שום ופלפל חריף.
לטגן מעל חום מתון במשך כ 10 דקות עד הבצל התרכך ואת הפגזים הפכו ורוד עמוק.
מוסיף את היין ולהפחית עד שיש לך 1/4 ל 1/3 כוס שמאל במחבת.
מוסיפים 4 כוסות מים ומרתיחים במרץ כדי להפחית עד שיש לך על 3 כוסות של נוזל שמאל. מסננים את הדשן דרך מסננת בסדר לתוך עוד מחבת סאוט גדולה.
מוסיפים את העגבניה ומביאים לרתיחה. לטעום ולהוסיף מלח, במידת הצורך. מניחים בצד על אש נמוכה מאוד ומבשלים בעדינות בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מביאים לפחות 5 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול. בנדיבות מלח את המים ושחרר את spaghettini. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפסטה היא כמעט אל דנטה, על 4 דקות.
מסננים את הפסטה ומעבירים לפומט. מקפלים את השרימפס הקצוצים וצדפות יחד עם חמאה ופטרוזיליה. מבשלים רק עד spaghettini הוא אל דנטה ופירות הים מבושל דרך, 1 עד 2 דקות.