Spanolatkes הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 100 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרישה, תרד, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לביבות תרד, פטה ותפוחי אדמה (Spanolatkes) (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 1/2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבול, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3
העברה למסננת להגדיר בקערה גדולה; לקרר עד קר, על 15 דקות. לסחוט את כל עודף לחות; להגדיר את התרד בצד.
חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F. עובד בקבוצות, לגרוף על 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה לתוך המחבת עבור כל לביבה ולשטח עם מרית; לטגן עד חום זהוב ומבושל דרך, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
ניקוז על מגבות נייר. (להחזיר את השמן 350 מעלות F בין קבוצות.)