קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Spanolatkes

Spanolatkes
Spanolatkes הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 100 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרישה, תרד, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לביבות תרד, פטה ותפוחי אדמה (Spanolatkes) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 1/2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבול, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
העברה למסננת להגדיר בקערה גדולה; לקרר עד קר, על 15 דקות. לסחוט את כל עודף לחות; להגדיר את התרד בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 1/2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הכרישה, מפזרים 1/2 כפית מלח ומבשלים עד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים 3 עד 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
7
בואו מגניב.
8
לקלף את תפוחי האדמה באח על החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
9
העברה למגבת מטבח נקייה, לאסוף לתוך נרתיק לסובב סגור, ולאחר מכן לסחוט מעל הכיור כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
מעבירים לקערה גדולה; מוסיפים את תערובת כרישה-בצל ירוק, תרד, ביצים, קמח, שמיר, פטה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומערבבים עם הידיים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F. עובד בקבוצות, לגרוף על 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה לתוך המחבת עבור כל לביבה ולשטח עם מרית; לטגן עד חום זהוב ומבושל דרך, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
ניקוז על מגבות נייר. (להחזיר את השמן 350 מעלות F בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
מגישים עם tzatziki.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
14
צילום: Con Poulos