Spanolatkes
Spanolatkes הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 100 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרישה, תרד, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לביבות תרד, פטה ותפוחי אדמה (Spanolatkes) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 1/2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבול, 1 עד 2 דקות.
העברה למסננת להגדיר בקערה גדולה; לקרר עד קר, על 15 דקות. לסחוט את כל עודף לחות; להגדיר את התרד בצד.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 1/2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הכרישה, מפזרים 1/2 כפית מלח ומבשלים עד רך, על 10 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים 3 עד 4 דקות נוספות.
לקלף את תפוחי האדמה באח על החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
העברה למגבת מטבח נקייה, לאסוף לתוך נרתיק לסובב סגור, ולאחר מכן לסחוט מעל הכיור כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מעבירים לקערה גדולה; מוסיפים את תערובת כרישה-בצל ירוק, תרד, ביצים, קמח, שמיר, פטה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומערבבים עם הידיים עד בשילוב.
חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F. עובד בקבוצות, לגרוף על 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה לתוך המחבת עבור כל לביבה ולשטח עם מרית; לטגן עד חום זהוב ומבושל דרך, 1 עד 2 דקות לכל צד.
ניקוז על מגבות נייר. (להחזיר את השמן 350 מעלות F בין קבוצות.)