Spareribs הסיני
Spareribs הסיני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 710 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, ג'ינג'ר, קטשופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל סיני. . וזה די טוב. נסו Spareribs הסיני, Spareribs הסיני, ו 1,2,3,4,5 Spareribs הסיני (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת זכוכית רדודה, מערבבים יחד את רוטב הויסין, קטשופ, דבש, רוטב סויה, סאקה, חומץ אורז, מיץ לימון, זנגביל, שום ואבקת חמישה תבלינים.
מניחים את הצלעות בצלחת, ופונים למעיל. לכסות ולשרות במקרר במשך 2 שעות, או כל עוד לילה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מלא מגש broiler עם מספיק מים כדי לכסות את התחתית.
מניחים את הסורג או מתלה על המגש. מסדרים את הצלעות באח.
מניחים את מתלה broiler במרכז התנור. מבשלים 40 דקות, מסתובבים ומצחצחים עם המרינדה כל 10 דקות.
תן המרינדה לבשל על עבור 10 הדקות האחרונות כדי להפוך זיגוג. לסיים תחת broiler אם תרצה. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.