Spareribs מתוק מעושן עם רוטב ושעועית
Spareribs מתוק מעושן עם רוטב ושעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 3078 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 159 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דבשה, פלפל חריף, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו Spareribs תנור מתוק מעושן, שעועית קאובוי מתוקה ומעושנת, ו שעועית אפויה מתוקה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב רטוב: בסיר בגודל בינוני חובה כבד, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים על 3 דקות.
מוסיפים את מרכיבי הרוטב הנותרים ומערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום להתבשל ולהמשיך לבשל, חשופה, במשך 2 שעות או עד מופחת בחצי או עקביות הרצוי.
בואו מגניב, ולאחר מכן באמצעות מתחלב (או להשתמש בבלנדר), להתמזג עקביות חלקה. זה עושה על 2 1/2 כוסות של רוטב רטוב.משרים שבבי היקורי במים לפחות 30 דקות. בינתיים תכין צלעות וגריל.לשפשף יבש & RIB PREP: צלעות נקיות על ידי שטיפה במים. עם סכין חדה, לדקור מספר פעמים לתוך הממברנה / רקמות כי הוא בצד פחות בשרני של הצלעות (זה יעזור הבשר לספוג את העשן). הפוך 1 " פרוסה בחלק העליון של הצלעות בין כל עצם (לחיתוך קל יותר לאחר שהם נעשים).
מערבבים מרכיבים יבשים לשפשף יחד ולשפשף על שני הצדדים של מדפי צלעות. מכסים ומקררים בזמן שאתה מכין את הגריל (יכול להיעשות גם בלילה שלפני).הכנת גריל: להתחיל גחלים במתנע ארובה. כאשר מוכן, מורחים גחלים על המדף התחתון על 2 צדדים של הגריל (משאיר מקום באמצע) ומניחים מחבת טפטוף פנויה במרכז.
מניחים 3/4 של שבבי עץ מעל גחלים ואז למקם מתלה בישול בעמדה.
מניחים צלעות (צד בשר למעלה) על מרכז הגריל על מחבת טפטוף.
מניחים גיליון נייר נוח על צמרות הצלעות.
מקום לכסות על הגריל ולפתוח פורקן ישירות מעל המיקום של הצלעות. מבשלים 1 שעה.הפוך צלעות מעל, ומבשל שעה נוספת הוספת שבבי העץ הנותרים (וגחלים יותר במידת הצורך).יש גיליון של רדיד חובה כבד מוכן (גדול מספיק כדי encase את הצלעות).
הסר צלעות מגריל על הנייר.
מניחים שעועית במחבת נייר חד פעמית. מערבבים בכוס 1 של הרוטב החריף. מכסים בנייר כסף HD ובשימוש בשיפוד דק, מנקבים חורים בחלק העליון.
מניחים את השעועית על המחבת הפנויה שמתחת לצלעות כדי לחמם ולעשן שעועית.
מניחים את מנות הצלעות על הגריל. מכסים עם אוורור מעל צלעות ומבשלים 30-45 דקות יותר.
הסר צלעות מחבילה לחתוך צלעות כפולות להגשה. קח את הקצוות החומים/השרופים והקוצצים בגסות.
מוסיפים אותם לשעועית ומערבבים.
מגישים צלעות עם שעועית בצד של הרוטב שנותר.