Sticky Wings סגנון הרחוב המלזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Sticky Wings סגנון הרחוב המלזי. מנה אחת מכילה 879 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מולסה, סוכר מגורען, רוטב דגים אסייתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו כנפיים דביקות מלזיה, כנפי באפלו רחוב בורבון, ו ג'קסון רחוב אפוי חם כנפיים מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט צ ' ילי, זרעי כוסברה, זרעי אניס וזרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 3 דקות.
העברה מטחנת תבלינים או מרגמה לטחון לאבקה נאה למדי.
מעבירים את התבלינים הקרקע לקערה בינונית ומקציפים בסוכר, מולסה, מיץ תפוחים, רוטב סויה, רוטב דגים, שום וג ' ינג ' ר.
מניחים את הכנפיים בקערה גדולה ושופכים את המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד לילה, מסתובבים מדי פעם.מחממים התנור ל 425 מעלות F.
הסר את הכנפיים מן המרינדה לטפוח יבש עם מגבות נייר; להזמין את המרינדה. מסדרים את הכנפיים על מתלה תיל מעל גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף קרוב ככל האפשר לשכבה אחת. השתמש 2 מדפים במידת הצורך. צלוי במשך כ 35 דקות, או עד השחמה היטב מבושל דרך. הסוכר במרינדה עשוי לגרום להם להיראות כהה למדי,אבל אל תדאג הקפד לבשל אותם כל הדרך.בינתיים, מסננים את המרינדה לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את החום ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת בחצי ומתחיל לקבל עבה ודביק, על 20 דקות.
מעבירים את המרינדה לקערה גדולה. כאשר הכנפיים נעשות, מוסיפים אותם לקערה וזורקים למעיל עם הרוטב. ערימה על צלחות לשרת מיד עם כרוב ומלפפונים בצד.כמו זה: כמו טעינה...
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.