Stout לצוף עם פריחת תפוז דבש Gingersnap Tuile
Stout לצוף עם דבש פריחת תפוז ו Gingersnap Tuile עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 914 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. אם יש לכם gingersnaps, מולסה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פרוסות תפוז עם דבש ומי פריחת תפוזים, תפוז-בלוסום-דבש מדלן, ו תפוז-בלוסום-דבש מדלן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F
מניחים את זנגביל מצליפה במעבד מזון לטחון לאבקה עדינה.
מוסיפים את הלבן ביצה, חמאה, סוכר, מולסה, ומלח ומחית עד חלקה.
מורחים את התערובת על מחבת גיליון מרופדת בשטיח סיליקון או נייר קלף.
אופים בתנור במשך 7 עד 9 דקות עד הסט.
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר ולאחר מכן לשבור לחתיכות.
מלאו 2 כוסות צפות מצוננות 1/4 של הדרך עם סטאוט ולהוסיף 2 כפות של גלידה לכל כוס.
מוסיפים כף דבש לכל אחד, למעלה עם שאר stout ומקשטים עם חתיכת tuile.