Stracoto עם פטריות פורצ'יני
Stracoto עם פטריות פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. אם יש לך שיני שום, יין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: עוף עם פטריות פורצ'יני, פטוצ'יני קרמי עם פטריות פורצ' יני, ו ריזוטו עם פטריות פורצ'יני וסקרפונה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ללטף את הבשר יבש עם מגבות נייר.
מפזרים את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן זית במחבת 6 ליטר כבד צלייה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, כ -15 דקות זמן הבישול הכולל.
מוסיפים שמן כפות שנותר למחבת, מוסיפים את הבצלים ואת הטוגנים עד למכרז, מגרדים את הביטים החומים בתחתית הסיר, כ 5 דקות.
מוסיף את השום ו לטגן 1 דקה.
מוסיפים את היין ומרתיחים 1 דקה. מערבבים את המרק ופטריות. תחזיר את הבשר למחבת. מביאים את הנוזלים לרתיחה. מכסים ומעבירים לתנור. Braise עד הבשר הוא מזלג מכרז, הפיכת בשר מעל באמצע הבישול, על 3 שעות.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך. אוהל הבשר עם נייר כסף ולתת לעמוד 15 דקות. בינתיים, כפית כל שומן עודף את החלק העליון של מיצי פאן.
מעבירים את מיצי פאן וירקות לבלנדר ומחית עד חלקה.
שלב את הרוטב רוזמרין sprig בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את הבשר פרוס על מגש ומקשטים עם רוזמרין. כפית את הרוטב מעל ומגישים, עובר את הרוטב הנותר בסירת רוטב.