קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

Stracoto עם פטריות פורצ'יני

Stracoto עם פטריות פורצ'יני
Stracoto עם פטריות פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. אם יש לך שיני שום, יין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: עוף עם פטריות פורצ'יני, פטוצ'יני קרמי עם פטריות פורצ' יני, ו ריזוטו עם פטריות פורצ'יני וסקרפונה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ללטף את הבשר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מפזרים את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
4
חום 2 כפות שמן זית במחבת 6 ליטר כבד צלייה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, כ -15 דקות זמן הבישול הכולל.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
6
מעבירים את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים שמן כפות שנותר למחבת, מוסיפים את הבצלים ואת הטוגנים עד למכרז, מגרדים את הביטים החומים בתחתית הסיר, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
8
מוסיף את השום ו לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
9
מוסיפים את היין ומרתיחים 1 דקה. מערבבים את המרק ופטריות. תחזיר את הבשר למחבת. מביאים את הנוזלים לרתיחה. מכסים ומעבירים לתנור. Braise עד הבשר הוא מזלג מכרז, הפיכת בשר מעל באמצע הבישול, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מרקמרק
בקרבקר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
להעביר את הבשר ללוח חיתוך. אוהל הבשר עם נייר כסף ולתת לעמוד 15 דקות. בינתיים, כפית כל שומן עודף את החלק העליון של מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
11
מעבירים את מיצי פאן וירקות לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
12
שלב את הרוטב רוזמרין sprig בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את הבשר פרוס על מגש ומקשטים עם רוזמרין. כפית את הרוטב מעל ומגישים, עובר את הרוטב הנותר בסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
רוטברוטב
בקרבקר