קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 57 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

Stracotto (צלי קדירה) עם פטריות פורצ'יני

Stracotto (צלי קדירה) עם פטריות פורצ'יני
גשו לסופר וקנו שום, רוזמרין, פטריות פורצ'יני, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: עוף עם פטריות פורצ'יני, פטוצ'יני קרמי עם פטריות פורצ' יני, ו ריזוטו עם פטריות פורצ'יני וסקרפונה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל. בסיר כבד של 6 ליטר או תנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
5
הסר את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
6
להפחית את החום בינוני.
7
מוסיף את השמן שנותר ואת הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
8
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
9
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. מערבבים את המרק ופטריות. להחזיר את הבשר לסיר ולהביא את הנוזל לרתיחה. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהבשר הוא מזלג מכרז, כ 3 שעות, הפיכת הבשר מעל באמצע הדרך והוספת מרק בשר יותר, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
פטריותפטריות
מרקמרק
בקרבקר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
תנורתנור
מחבתמחבת
סירסיר
10
להעביר את הבשר ללוח חיתוך. אוהל עם נייר כסף ולתת לעמוד במשך 15 דקות. בינתיים, כפית כל שומן עודף את החלק העליון של מיצי פאן. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את מיצי פאן וירקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
11
מוסיף רוזמרין וקורנית. להביא רוטב לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
רוטברוטב
טימיןטימין
12
חותכים את הבשר לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים על מגש. כפית חלק מהרוטב על הבשר ומגישים את הרוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בקרבקר
בשרבשר