אם יש לכם סקווש, שמן זית, קרקרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -29 דקות. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו סלט blt קיצי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבשיל קדרה גדול.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
2
מניחים את חזיר הקרקע במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב להתפורר, עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר בשר ממחבת עם כפית מחוררת, שמירה על טפטוף, ומניח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
קערה
4
מוסיפים את הבצל והפלפל למחבת ומבשלים על אש בינונית עד שקופים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים בקערה עם חזיר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיף את שמן הזית לאותו מחבת גדולה, מתערבל למחבת המעיל. מערבבים בקישואים, קישואים צהובים, ושום; מבשלים מעל חום בינוני עד מכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהוב
שמן זית
קישואים
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מערבבים את העגבניות, פטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל; מבשלים מעל חום בינוני במשך 10 דקות. מערבבים את הנקניק והבצל; מבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
אורגנו
פטרוזיליה
נקניק
בצל
פלפל
מלח
8
מערבבים את פירורי קרקר וגבינת פרמזן יחד בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פירורי קרקר
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מורחים חצי תערובת ירקות-נקניק מעל החלק התחתון של המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
נקניק
מורחים
10
מפזרים עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
11
מורחים את תערובת נקניקיות הירקות הנותרים על הגבינה. למעלה באופן שווה עם פירור קרקר ותערובת גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
נקניק צמחוני
פרמזן
פירורי קרקר
גבינה
מורחים
12
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא חום זהוב, כ -30 דקות.