קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

Tagliatelle con Funghi E Prosciutto (אטריות סרט עם פטריות פרושוטו)

Tagliatelle con Funghi E Prosciutto (אטריות סרט עם פטריות פרושוטו)
נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle עם פרושוטו ואספרגוס, ו Tagliatelle עם פרושוטו וכתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את בצק הפסטה על פי המתכון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
מגלגלים אותו להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה, ולאחר מכן לחתוך את גיליון התוצאה לסרטים 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גלולגלול
3
מניחים את הסרטים על מגש גיליון מאובק עם סולת ומניחים בצד, מכוסה מגבות מטבח נקיות, לחות, עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
4
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל, פתיתי שום וצ ' ילי ומבשלים עד חום זהוב בהיר ונבול, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
בצלבצל
6
מוסיפים את הפטריות ו לטגן על חום גבוה 5 דקות, עד חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
7
זרוק את tagliatelle לתוך המים הרותחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
מיםמים
8
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול, ומוסיפים למחבת עם הפטריות. לזרוק על חום גבוה 1 דקה כדי לצפות את הפסטה, הוספת התזה של מי הבישול במידת הצורך כדי לשמור על הרוטב מלהיות "הדוק" מדי.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הוסף פרושוטו וזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
10
מגישים מיד 4 קערות פסטה מחוממות, עם Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בסיסבסיס
13
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
14
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול