Tagliatelle con Funghi E Prosciutto (אטריות סרט עם פטריות פרושוטו)
נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle עם פרושוטו ואספרגוס, ו Tagliatelle עם פרושוטו וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את בצק הפסטה על פי המתכון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
2
מגלגלים אותו להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה, ולאחר מכן לחתוך את גיליון התוצאה לסרטים 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
גלול
3
מניחים את הסרטים על מגש גיליון מאובק עם סולת ומניחים בצד, מכוסה מגבות מטבח נקיות, לחות, עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
סולת
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
4
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הבצל, פתיתי שום וצ ' ילי ומבשלים עד חום זהוב בהיר ונבול, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
בצל
6
מוסיפים את הפטריות ו לטגן על חום גבוה 5 דקות, עד חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
7
זרוק את tagliatelle לתוך המים הרותחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Tagliatelle
מים
8
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול, ומוסיפים למחבת עם הפטריות. לזרוק על חום גבוה 1 דקה כדי לצפות את הפסטה, הוספת התזה של מי הבישול במידת הצורך כדי לשמור על הרוטב מלהיות "הדוק" מדי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פסטה
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הוסף פרושוטו וזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
10
מגישים מיד 4 קערות פסטה מחוממות, עם Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קמח לכל מטרה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
בסיס
13
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.