Tagliatelle con Funghi E Prosciutto (אטריות סרט עם פטריות פרושוטו)
נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle עם פרושוטו ואספרגוס, ו Tagliatelle עם פרושוטו וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את בצק הפסטה על פי המתכון.
מגלגלים אותו להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה, ולאחר מכן לחתוך את גיליון התוצאה לסרטים 1/4 אינץ ' רחב.
מניחים את הסרטים על מגש גיליון מאובק עם סולת ומניחים בצד, מכוסה מגבות מטבח נקיות, לחות, עד מוכן לבשל.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מוסיפים את הבצל, פתיתי שום וצ ' ילי ומבשלים עד חום זהוב בהיר ונבול, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות ו לטגן על חום גבוה 5 דקות, עד חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
זרוק את tagliatelle לתוך המים הרותחים ומבשלים 1 דקה.
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול, ומוסיפים למחבת עם הפטריות. לזרוק על חום גבוה 1 דקה כדי לצפות את הפסטה, הוספת התזה של מי הבישול במידת הצורך כדי לשמור על הרוטב מלהיות "הדוק" מדי.
הוסף פרושוטו וזרוק לערבב.
מגישים מיד 4 קערות פסטה מחוממות, עם Parmigiano-רג ' יאנו.
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.