Taleggio עם ענבים רוזמרין על פוקצ'ה
המתכון Taleggio עם ענבים רוזמרין על פוקצ'ה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-15 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רוזמרין, מלח, טלג'יו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פוקצ'ה עם רוזמרין וענבים, שאור פוקצ'ה עם ענבים ורוזמרין, ו פוקצ'ה ממולאים בטלג' יו ופנצ'טה.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הענבים והרוזמרין ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהענבים מתחילים להשחים ואחד או שניים מהעורות מתחילים להחליק, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים את הענבים לקערה. לנגב את המחבת עם מגבת נייר, אבל לא לשטוף אותו.
להרכיב: לשלוף חלק מהמרכז של כל חתיכת לחם כדי ליצור באר.
מברשת את החלק החיצוני של כל חתיכה עם הנותרים 2 כפות שמן.
מניחים את 4 החלקים התחתונים על משטח העבודה שלך, צד משומן למטה. להפיץ את הגבינה באופן שווה על פני 4 חתיכות, ואחריו ענבים.
מניחים את 4 חתיכות לחם הנותרים על גבי, בצד משומן למעלה.
מחממים את אותו מחבת מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות.
שים את הכריכים במחבת (בקבוצות במידת הצורך), לכסות, ולבשל במשך 2 עד 3 דקות, או עד הלחם הפך גוון כהה יותר והגבינה החלה להמיס. לחשוף, ולהפוך את הכריכים עם מרית, הקשה בחוזקה כדי לדחוס אותם. מבשלים 2 עד 3 דקות יותר, או עד החלק התחתון הם חום זהוב. הפעל את הכריכים שוב, לחץ עם המרית, ומבשלים 1 דקה, או עד הגבינה נמסה לחלוטין.
שיטת יצרנית כריך: מחממים את יצרנית כריך. בצע הוראות להרכבת כריך, ולבשל על פי הוראות היצרן.
מברישים את מתלה הגריל בשמן מחממים את הגריל לגובה בינוני. בצע הוראות להרכבת כריך.
שים את הכריכים על הגריל ופעל לפי ההוראות לשיטת הכיריים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;