Tamale Pie II
טמל פאי II יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: פשטידת עוף מבושלת איטית., טמל פאי אני, ו עוגת טמלה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
בסיר, להביא מים לרתיחה ולהוסיף את 1/2 כפית מלח. לאט מוסיפים את קמח התירס ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
יוצקים 2/3 של מחית קמח תירס חם לתוך תבשיל 2 ליטר. באמצעות הכף, להעלות אותו הצדדים ככל שהוא יגיע. אם דייסה עבה מדי כדי להתפשט, להוסיף קצת מים רותחים.
במחבת גדולה, לבשל, אבל לא חום, בשר טחון, לשבור אותו לפירורים כפי שהוא מבשל.
מוסיפים בצל ופלפל ירוק ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים תירס( עם הנוזל שלו), אבקת צ ' ילי, מלח ורוטב עגבניות, חום עד חם מאוד ויוצקים תערובת לתוך תבשיל קדרה מרופדת עם דייסת קמח תירס.
כפית נשארת עיסת קמח תירס מעל. שוב, זה צריך להיות דק מספיק כדי להתפשט, אבל בהחלט לא מימי.
למעלה עם גבינה מגוררת ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות, או עד גבינה מותכת ושחמה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![פינו נואר אורגני של סטולץ]()
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.