Tarte aux Moutarde (עוגת עגבניות וחרדל צרפתית)
. אם יש לך חרדל חום מגורען, herbes de provence, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: טארט א l ' oignon (עוגת בצל צרפתית), Tarte Au Sucre Francaise (עוגת סוכר צרפתית קנדית), ו Tarte aux Pommes à la Frangipane (עוגת תפוחים צרפתית).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). להתאים את קרום העוגה לצלחת פאי 9 אינץ'. עם מזלג, לתקוע חורים לתוך החלק התחתון של הקרום.
מורחים את החרדל על החלק התחתון של קרום העוגה בשכבה זוגית. מכסים את החרדל עם הגבינה השוויצרית בשכבה. מסדרים חתיכות של עגבניות, חופפים בספירלה מהקצה למרכז, מכסים את הגבינה.
טפטוף שמן זית על העגבניות, ומפזרים את הטארט עם herbes de Provence.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום יש השחמה, הגבינה נמסה, והעגבניות מקופלים בקצוות, על 20 דקות.