Tartufo
Tartufo עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. אם יש לכם גלידת vanillan, עוגיות שוקולד, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו Mocha Tartufo, Tartufo אגוזי לוז שוקולד, ו טרטופו גלידת OREO® (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר עם 1/4 כוס מים.
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהתערובת הופכת לחום זהוב עמוק.
הסר מן החום בזהירות להקציף את הקרם הכבד, תמצית וניל ומלח. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים את פירורי העוגיות וחתיכות שוקולד בשקית גדולה לאגירה מחדש.
באמצעות כדור גלידה עגול גדול, לגרוף כדור גלידה ולהשאיר אותו בסקופ. לתקוע חור במרכז הסקופ עם ידית של כף עץ ולשים דובדבן לתוך החור. לכסות את החור עם קצת גלידה ולשים את הסקופ של גלידה לתוך שקית של עוגיות וחתיכות שוקולד. לרעוד סביב לחיצה בעדינות כדי מעיל לחלוטין את הגלידה.
שים את הסקופ על מגש להקפיא במשך 30 דקות. חזור על התהליך עם שאר החומרים.
לפני ההגשה, מחלקים את רוטב הקרמל בין 4 צלחות.
הסר את Tartufos מהמקפיא ולחתוך אותם לשניים. מסדרים 2 חצאים על כל צלחת ומקשטים עם ענפי מנטה.