Tartufo אגוזי לוז שוקולד
Tartufo אגוזי לוז שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חלב, תמצית vanillan, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 18 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: Tartufo אגוזי לוז שוקולד, אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, ו Tartufo.
הוראות
מערבבים חלב, שמנת וסוכר 1/3 כוס בסיר בינוני על חום בינוני; מערבבים עד שהסוכר מתמוסס, כ -3 עד 5 דקות. בקערה נפרדת, לנצח חלמונים ביצה 1/3 כוס סוכר עד חלמונים ביצה הם אור בצבע, על 4 דקות. מערבבים 1/2 כוס תערובת החלב לתוך חלמונים ביצה, ואז לשפוך את כל תערובת הביצים לתוך הסיר, ערבוב ברציפות. מבשלים, ערבוב ברציפות, עד שהתערובת מתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף מתכת, 8 עד 10 דקות.
מוסיף את ממרח אגוזי לוז שוקולד, אבקת אספרסו, וניל, ערבוב עד בשילוב היטב.
יוצקים דרך מסננת רשת לתוך קערה. מקררים כמה שעות עד שקר.
יוצקים לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
כדי להפוך את tartufo: סקופ 4 מנות עוז של ג ' לאטו וליצור כדורים באמצעות הידיים. צור חור ומקם 1 דובדבן, מכסים בג ' לאטו ומניחים על תבנית אפייה. המשך להרכיב כדורים בעבודת יד עם הג ' לאטו הנותרים.
מגלגלים כדורי ג ' לאטו בשוקולד המגורד וחוזרים למקפיא.