Timbale נקניק ואורז
טימבליית נקניק ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי בזיליקום, גבינת פקורינו רומנו, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו אורז timbale עם דלעת ונקניקיות ואת הרזולוציה החשובה ביותר, מחזה עם אוכל או טימבייל ריזוטו שעועית Fava-Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux fèves, ו חציל Timbale (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האורז, להפחית את החום ומבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, עד האורז הוא רך, 12 עד 15 דקות.
מסננים, מטלטלים את המסננת כדי להסיר כל עודף מים.
מורחים את האורז על תבנית אפייה מעוטרת ולתת מגניב.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F ומניחים תבנית אפייה על המדף האמצעי. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 8 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו בכפית עץ, עד להשחמה, כ 6 דקות. לקרוע את בזיליקום ולהוסיף למחבת יחד עם שום רסק עגבניות. להגדיל את החום גבוה ומבשלים, ערבוב, עד רסק עגבניות חומים, על 4 דקות. מערבבים במרק העוף, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 8 אינץ ' עם הנותרים 1 כף חמאה. מעיל המחבת עם פירורי הלחם, הקשה כדי להסיר כל עודף.
שים את הביצים ואת כל אבל 3 כפות של גבינת פקורינו בקערה קטנה והכה עם מזלג.
שים את האורז מקורר בקערה; להוסיף את תערובת הביצה ומערבבים לשלב.
להעביר כשני שלישים של תערובת האורז למחבת springform מוכן. באמצעות אצבעות לחות, לטפוח האורז על הקרקעית מעלה את הצדדים של המחבת, ויצרו שכבה עבה 1/2 אינץ'.
מניחים את פרוסות הפרובולון על האורז במחבת. כפית על שלושה רבעים של המילוי נקניק מעל הפרובולון, ממלא אותו 1/2 אינץ ' מלמעלה. לטפוח על תערובת האורז שנותרה על גבי להקיף את המילוי, ואז מפזרים עם הנותרים 3 כפות גבינת פקורינו.
שים את המחבת על תבנית האפייה החמה ואופים עד הזהב, כ 20 דקות.
העברה למתלה ולתת מגניב, 5 דקות.
הפעל סכין קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר את timbale, ואז להסיר את הצד של המחבת. תחליק מרית מתחת לגשר ותעביר אותה למגש. דק את המילוי הנקניק שנותר עם התזה של מים לחמם.