Toffee Bars by EAGLE BRAND®
אם יש לך שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שיבולת שועל מהירה, סוכר חום חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די גרוע. נסו שייק פירות מבית EAGLE BRAND®, עוגת קרם לימון® Eagle, ו עוגת חמאת בוטנים רכה מאת EAGLE BRAND® (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 13x9 אינץ תבנית אפייה. בקערת ערבוב גדולה, לשלב 6 כפות מרגרינה, שיבולת שועל, סוכר חום, קמח, אגוזי מלך וסודה לאפייה. לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
אופים 10 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
בינתיים, בסיר בינוני, מעל חום בינוני, לשלב הנותרים 2 כפות מרגרינה וחלב מרוכז ממותק. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ -15 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
יוצקים באופן שווה על קרום אפוי. חזור לתנור; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד חום זהוב.
הסר מהתנור; מיד מפזרים שבבי שוקולד.
בואו לעמוד 1 דקה; להפיץ שוקולד צ ' יפס בזמן עדיין חם.
מקשטים עם אגוזי מלך נוספים (אופציונלי); לחץ למטה בחוזקה. מגניב ביסודיות.
חתוך לסורגים. אחסן היטב מכוסה בטמפרטורת החדר.